Jan 22, 2010

Depend spring 10

Yesterday I recieved a package from Star PR with nailpolish from Depends' nye spring collection. Thank you Star PR and Depend! Can't wait to try them on. I'm especially very into the purple-lavender-ish colour and the nudes. I bet they're gorgeous on.

And just for the record: Everytime I get free stuff because of the blog then I'll tell that it was a gift. I would never pretend that it was something that I bought myself. Just so you know!

---------------------------

Igår modtog jeg en pakke fra Star PR med en masse neglelakke fra Depends nye forårs kollektion. Mange tak Star PR og Depend! Jeg glæder mig til at se hvordan de ser ud på. Jeg er især ret vild med den lilla-lavendel-ish farve og de nude-farvede. Tror virkelig de er fine på. De kan bla. købes i Matas og koster 20-25 kroner pr. stk.

Og bare så det lige er klart: Når jeg modtager gaver/gratis ting pga. bloggen, så skal jeg nok fortælle jer, at det er gaver! Ville aldrig sidde og lade som om det var noget jeg selv havde købt. Jeg ville heller aldrig rose et produkt som jeg ikke brød mig om. Jeg siger heller ikke ja til ALT jeg får tilbudt - kun til de ting jeg faktisk er interesseret i at prøve og som jeg samtidigt føler har en relevans mht bloggen. Så håber jeg det er klart for alle! Ellers er i altid velkommen til at spørge hvis i er i tvivl.

9 comments:

BetinApple said...

hvornår kommer forårsfarverne i butikkerne? min matas har stadig kun de "gamle" nemlig.

Simone said...

Wow hvor lyder det lækkert - alle kan vel bruge en bunke neglelak (:
Også vil jeg lige sige at jeg synes du er rigtig god til at fortælle at det er gaver (:
www.lady-simone.blogspot.com

Anonymous said...

Ej man får jo helt lyst til blive blogger, når man se de der neglelakke <3

Erin W. said...

Great selection of colours!! Have fun trying them all out :) I am all about the nude nails for spring! Oh, and drop by my blog, there is a little blog award waiting for you :) God weekend!

Tenna Gaarde Nissen said...

Virkelig fede!! Det må man sige, glæder mig til de rammer Matas.

Tenna // www.glamrockaholic.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ Betina
De skulle ifølge den info jeg har fået være i butikkerne sidst i januar :)

@ Simone
Hehe ja, det kunne jeg ihvert fald godt! Og mange tak - det er jeg glad for at du synes :)

@ Anonym
Ja, der er skam nogle fordele ved at blogge. Men det optager godt nok også meget af ens tid!

@ Erin
Yeah, me too! Nudes are gorgeous on sunkissed hands! Uh and that sounds fun... I'll go and take a look.

@ Tenna
Ja, jeg synes også det er nogle labre farver denne gang. De er i butikkerne fra slut januar.

Anonymous said...

Hvilke fik du??

Miss Jeanett said...

Jeg har fået 7 eller 8 af dem (kan ikke lige husket det nu). Men fik ikke den grønne og den alm. brune, da jeg valgte dem fra. Men fik den lilla, alle de nude, de fleste lyserøde og vist også den orange/brune.

Kathrine said...

Uhhmmm! Har længe ventet på nogle spring collectioner til at komme ud, specielt den fra Depend har jeg været spændt på, og farvene er da helt fantasiske (de fleste af dem i hvert fald!) Skal helt klart have fat i nogle af dem, 1,3, 4 og 6 (fra toppen og fra ventre) skal jeg i hvert fald lige se nærmere på :D

Desuden synes jeg det er SÅ fedt at bloggere får gratis ting til at prøve af, men kun så længe de fortæller de har fået det gratis ;)