Jan 21, 2010

Help wanted: I wanna travel

Me and Mr. Boyfriend want to travel a month from now a week or so. We had our eyes on a specific trip to Egypt, but when we woke up this morning it was gone (I've been so depressed today - Egypt is one of my dream-destinations... I want to see the pyramids SO bad!). But we still wanna travel and it has to be somewhere warm with beach and pool. We're not into cold, skiing vacation. Been there, tried that, have the t-shirt. We just don't know where to and we also have a budget - it's max. 5000 DKK per person ($950 / €650 / £600). Have any ideas or links you wanna share? We're a bit desperate!

--------------------------

Hr. Kæreste og jeg vil gerne ud og rejse om ca. en måneds tid i en uge. Vi havde fundet og holdt øje med en rejse til Egypten (men havde ikke købt den endnu, fordi vi lige skal over d. 1)... men da vi så står op i dag er den GONE. Igår var der super mange tilbage og idag er der nada (jeg har været SÅ depri hele dagen. Egypten er en af mine drømme-destinationer, da jeg virkelig gerne vil se bla. Pyramiderne). Nå, men nu skal vi så finde på noget andet. Håber lidt i kan hjælpe - måske kender i nogle sider, tips, links som vi ikke gør. Vores krav er varme (vi gider ikke skiferie - vi har prøvet det og det sagde os ikke det helt store), sol, pool og strand. Og så må det ikke koste mere end 5000 kr pr mand. Vi holder selv øje med afbudsrejserne, men problemet med dem er, at de 1) ryger hurtigt og 2) nogle gange først dukker op få dage før og vi vil ikke trække den så langt og så risikere ikke at komme afsted. Og jo, en ting mere: vi gider ikke til de kanariske øer. Vi har været der og vi vil gerne prøve noget nyt.

PLEASE HJÆLP - vi er halv-desperate!

14 comments:

Sannie said...

Når jeg rejser styrer jeg langt udenom charter-helvedet og planlægger selv turen. Faktisk køber bare bare billetten til et givent sted og evt. første overnatning.. Så jeg er måske lidt primitiv i min rejseform og sætter ikke høje standarder til komfort..

Pt er jeg faktisk selv i gang med at planlægge en rejse til Indien i en måned og var i maj/juni i Thailand i en måned. Jeg kan give jer råd, hvis I er interesserede i Asien. Det er ret billigt..
Ellers har jeg også lige undersøgt lidt om at rejse i Afrika, og det er selv min næste destination på ønskelisten, så hvis I overvejer noget i den dur, må I også sige til..
Vil I have en pakkeløsning, eller er I åbne overfor en lidt mere usikker vej? og er 5000 kr budgettet for turen og overnatning?

Jeg vil gerne prøve at kigge på noget for jer hurtigt, hvis det er, men skal have lidt mere at gå efter :)

Håber virkelig I finder noget. Kender selv følelsen i kroppen af, at man bare SKAL afsted (sidder med en lige nu faktisk)...

Miss Jeanett said...

Ej, hvor er du sød! Mange tak - du må gerne kigge på lidt forskelligt hvis du gider.

5000 kr skal dække fly og hotel per mand (altså 10.000 i alt). Vi behøver ikke 4-stjernet hoteller, men vi vil heller ikke under 2 stjerner. Det er lige meget om det er inkl nogle måltider på hotellet - vi kommer alligevel oftest ikke op inden morgenmaden er ryddet af igen. Vi vil gerne ha' booket alle tingene hjemmefra. Normalt har vi ikke noget imod lidt eventyr, men den her ferie skal være afslapning, så der skal det hele være på plads inden vi forlader DK. Desuden skal hotellet ikke ligge 5 km fra stranden - helst i gåafstand, men behøver ikke ligge LIGE på stranden.

Vi plejer også at gå lidt uden om charterrejser, men jeg har kigget lidt på fly, hotel og charter og de fleste der ligger her om vinteren ser bare ud til at være billigere end at sætte det sammen selv.

Sannie said...

Jeg læste det først som at I ville en måned afsted hehe :) så har man jo både lidt rejsetid..

Jeg kiggede lige hurtigt på det, og fandt en rejse til Goa, Indien, for omkring 6500 med rejse d. 15/2 og hjemrejse 22/2, men det er jo over jeres budget. Maden er dog ekstrem billig, så jeg ved ikke, om det var noget alligevel? Det kan med garanti også gøres billigere end det, men det var hvad jeg lige kunne finde nu her. Jeg tror i øvrigt godt I ville kunne klare jer for 100 kr om dagen, altså ville rejsen i alt komme op på ca. 7200. plus rejsevisum til 350 kr.

Har I i øvrigt rejseforsikring og vaccinationer?

Er der nogle kontinenter I gerne vil til, eller nogle som er udelukket?

Jeg er som sagt selv i gang med at planlægge min rejse, så kan også kigge lidt for jer imens :)

Miss Jeanett said...

Hov, ja kan da godt se at det kunne læses sådan. Men mente at vi ville afsted en uge OM en måned. Altså omkring uge 8.

6500 er for meget - 5000 kr er absolut max. Vi har forsikring, men ingen vaccinationer.

Og nej, ingen kontinenter er udelukket - vi er åbne for det hele. Bare der er varmt pt. dvs. min. 25 grader. Vi gider bare ikke de kanariske øer igen.

Og mange tak igen :)

Sannie said...

Jeg fandt en tur til Cairo til ca 6200 (derudover kommer rejseforsikring) for 2 personer, men deer i Cairos centrum og umiddelbart kan jeg ikke finde noget der tyder på, at det er nær stranden..
Da I kiggede på egypten, hvor l det så?

Miss Jeanett said...

Hvis vi snakker Egypten, så skal det være til enten Hurghada eller Luxor. Sharm er for turistet og Cairo er for nordpå og er derfor ikke særlig varm pt. Og det er også midt inde i landet, så der er ingen strand. Der er kun Nilen.

Nete said...

Hej Hej, blander mig liiiige lidt :-)
Min veninde og jeg rejste til Sharm i 2006 med Atlantis Rejser...
(super rejseselskab) OG dér er fantastisk!!!
Jeg synes bestemt ik, det var FOR turistet, men helt tilpas - og så ka' man få én på opleveren, nævner i flæng:
Vi tog på jeepsafari/kamelridt/koralsnorkeldag i Rødehavet og ved et "koralhul" ned i havet, som bare var smukt!
Derudover ka' man ta' på dagssafari til verdens eneste undersøiske nationalpark (or some like that).
Vi besteg Sinaibjerget midt om natten for at se solopgang over bjergene og ørkenen, og tog også på éndagstur til Cairo for at se pyramiderne m.m.
Ka' se, at Atlatis tilbyder én uge på 3***hotel li' ved bugten for 10030,- i alt for to personer med afrejse 22/2 (uge 8)
Håber, smøren ka' bruges til noget?!
:-) Nete

Miss Jeanett said...

Hej Nete!

Mange tak for dit input - det er super sødt af dig. Vi vil desværre bare ikke til Sharm. Det er for langt væk fra både Cairo med Pyramiderne og Luxor med Kongernesdal - og hvis vi skal til Egypten så vil vi gerne se begge dele. Det var derfor at Hurghada var en god placering. Afrejsetidspunktet var ellers godt!
Men tusind tak for din kommentar - du kunne jo ikke lige vide, at vi også ville til Kongernesdal :)

Jeg har ellers også fået afvide at man ikke kan nå Cairo på en dag fra Sharm? Min veninde sagde det tog knapt 2 dage?

Miss Jeanett said...

*altså 2 dage frem og tilbage i alt. Ikke 2 dage den ene vej.

Anonymous said...

Hvad med det her?

http://www.spies.dk/book/bookMatrix.aspx?hotelid=20941&resortid=18305&itemId=20941


Mvh.
Lisbeth

Miss Jeanett said...

Fint hotel, men der stod ingen priser eller datoer? Så vidt jeg kunne se er der intet ledigt på de datoer.

Anonymous said...

Nårh, ej - det hjælper jo ikke noget så:o)

Det var med afrejse den 25/2 til 9998 for to personer for en uge.

Du finder det, hvis du søger på www.spies.dk og søger på:

Område: Hurghada.

Tidligste afrejsedato: 20 februar

Rejselængde: en uge.

Det er det første hotel som "popper" op.

Miss Jeanett said...

Åhh okay. Mange tak, men det er desværre for sent. Vi skal senest afsted d. 23/2. Helst med afgang et sted imellem d. 18-23. februar.

Nete said...

ÅRGHHHH, er simpelthen SÅ misundelig over, at I ta'r til Dubai - er sikker på, I får en fantastisk tur!!! Husk at købe masser af guld, dét er så billigt i souk'en.

Mht. Sharm, så tog vi af sted henad kl.5.00 om morgenen og var hjemme kl01.00 - så det er sæføli en laaaaaang dag, hvor man bruger ca. 5t. på at køre hver vej, dvs. 10t. i bil og ca. 10t. i Cairo... det holdt hårdt, men det var det værd ;-)
<3 Nete