Jan 11, 2010

H&M Garden collection: Update!
Here's an update on the Garden Collection from H&M. Not all of the items will be available in all stores since some of them are limited editions - like these dresses. I've just got an answer back from H&M and these will be on the H&M webshop! The collection is available from march 25th.

--------------------------

Så har jeg fået en lille update fra H&M ang. hvilke af items'ne fra H&Ms Garden Kollektion der kommer på hjemmesiden og i butikkerne. Nogle af tingene er "limited editions" - bla. disse to kjoler, så de kommer kun i københavnske H&M'er (danm you KBH!), men tilgengæld kommer de også på hjemmesiden. Disse kjoler er dog lavet i et begrænset oplag, så man skal nok være hurtigt ude, hvis man vil ha' fat i et eksemplar. Og i kommer til at kæmpe med mig om den røde!

Kollektionen udkommer d. 25. marts.

4 comments:

Simone said...

Hmm...de lokker mig altså mere og mere :D
www.lady-simone.blogspot.com

SidneyLise said...

Ej den røde er altså SÅ meget dig, Jeanett! Den håber jeg virkelig du får fingrene i :)

Jeg er vild med den hvide "lije kjole" med den store flæse for oven.. Ved du om den også kun kommer i limited edition? Og om den kommer på hjemmesiden?

Knus Isabel :)

Miss Jeanett said...

@ Simone
Også mig! Og undskyld hvis jeg leder dig i fordærv ;)

@ Isabel
Tak - uden at lyde for selvfed, så synes jeg også godt jeg kan bære den kanld-røde farve.

Jaaaaa... "lilje-kjolen" er også SÅ fin! Den crusher jeg også lidt på. Og nej, den er bare en almindelig del af kollektionen, så den skulle komme i alle butikker OG hjemmesiden :) Og ifølge den prisliste jeg har set, så kommer "lilje-kjolen" til at koste omkring 300 kr, hvilket slet ikke er galt!

MARIE said...

ej hvor er de søde! Den røde er fierce : ) xoxo