Jan 11, 2010

Buy: H&M big white top

I'm so happy about my "new" tooth. It's so pretty so Miss Dentist did an awesome job. I'm almost loving it more than the one I didn't break. And it ended up being cheaper than I thought so I grabbed this shirt from H&M on the way home. It's nothing special, but a nice and comfy top for everyday-use. It's a one size-model and it was 129 danish kroner. And my dark roots look terrible so I'm booking an appointment at my hairdresser as soon as possible!

--------------------------

Ihhh min tand blev simpelthen SÅ flot - jeg er SÅ glad! Nu kan jeg endelig smile nogenlunde normalt på billeder igen (som jeg så vælger ikke at gøre her hæhæ). Hende Frk. Tandlæge gjorde det sgu - jeg synes næsten den fixed tand er pænere end den anden nu. Nå, men jeg havde samtidigt (endeligt) fået mit SU lån og tandlæge regningen blev mindre end jeg havde regnet med (jeg skal ikke betale - men jeg skulle lægge ud for forsikringen), så den her bluse fra H&M røg lige med hjem. Den er ikke noget fancy, men synes den var sjov, billig og utrolig behagelig. Det bliver bare en hverdagsbluse (tror også man skulle høre på mange dumme scorebemærkninger ala "Sikke smukke øjne du har" hvis man bevægede sig ud i den her i nattelivet). Den er one-size, fra Divided og kostede 129 kroner.

Og hvis i undrer jer over, at jeg har kappet det øverste af mit hoved af, så er det fordi mit hår efterhånden ligner lort. Jeg kan vist ikke løbe fra at jeg er naturlig mørkhåret pt. Jeg booker en frisørtid as soon as possible!

Ps. For god ordens skyld, så skal det lige nævnes, at Jimmy Choo for H&M armbåndet som jeg har på er en gave fra da jeg var på besøg i H&Ms showroom i november. Bare så det er på det rene.

3 comments:

Jenny said...

gamn..i like ur top!))

Chaos said...

Den er da godt nok cool. :D

Miss Jeanett said...

@ Jenny
Thanks!

@ Chaos
Tak! Synes egentlig også det er en cool og billig top.