Jan 12, 2010

Searching for: New apartment

One of mine (and Mr. Boyfriends') new years resolutions were that we want a bigger apartment in 2010. Right now we're living in a 2-room apartment (livingroom + bedroom) in the middle of Odense, but we want at least 3 rooms - and 4 would be heaven (especially because he has promissed me that if we find one with 4 rooms then one of the rooms are gonna be made into a walk-in for me... yess!). We have now been on some lists so we're in line for cheap and great apartments. Here's for hoping! The pictures above are wishfull-thinking.

-------------------------

Et af mine (og Hr. Kærestes) nytårsforsæt var, at vi i 2010 vil ha' en større lejlighed. Lige nu bor vi i en 2-værelses med køkken og toilet midt i Odense C, men vi vil gerne op og ha' en på mindst 3 værelser og min. 75 kvm. 4 værelser ville være optimalt eftersom Hr. Kæreste har lovet mig, at hvis vi får en 4-værs så bliver værelse nr. 4 et walk-in til mig.... SCORE!! Vi har nu meldt os ind i en boligforening (den hvor vi kender flest der har fået noget igennem - og vist nok også det største i Odense), så nu krydser vi fingre og håber! Sig endelig til hvis i hører noget/kender nogen. Vi vil ikke længere ud end Odense C eller Odense M.
Billederne øverst er vist lidt ønske-tænkning ;)

9 comments:

Anne Thykjær said...

Hej Jeanett

Først og fremmest; tak for en god blog! :)

Min kæreste og jeg flytter fra vores lejlighed på Skibhusvej i Odense C her sidst på måneden.

Det er en rigtig fin 3 værelses med 2 altaner, den er dog kun på 70 kvm! :/

Jeg tror ikke vores udlejer har fået den lejet ud endnu så hvis det måske kunne ha' interesse må du endelig sige til! :)

- Anne

Anonymous said...

Har du kigget på http://www.rolf-barfoed.dk/? De har rigtig mange flotte lejligheder!

-Cathrine

Miss Jeanett said...

@ Anne
Mange, mange tak fordi du skriver, men vi vil ha' min 75 kvm. Det er jo ikke billigt at flytte og hvis du tog den nu, så ville vi alligevel blive nødt til at flytte igen om et par år og vi vil helst finde ind vi kan blive i fra nu og indtil vi føler os voksne nok til at købe ejendom. Men mange tak fordi du skrev!

@ Cathrine
Ham vil jeg ikke i nærheden af. Kender alt for mange der er blevet snydt af det firma. Og han har også været i medierne en del gange pga det (ligesom der kører x-antal sager imod ham pt). Men det er super ærgeligt, fordi de har virkelig nogle lækre lejlighederne!

Miss Jeanett said...

hov, der skulle stå "hvis VI tog den nu" ;)

Anonymous said...

Ej, er det rigtig?! Så er jeg da glad for at jeg ikke endte med at leje ved ham! hehe, undskyld for det dårlige tip så! ;)

-Cathrine

Sara said...

Min kæreste og mig har en lejlighed gennem Borgernes boligselskab. Den er vi i hvert fald rigtig glade for, kunne være I også skulle skrive jer ind der.

Vi måtte godt nok vente ca 1 år, men vi har nu en 3-værelses lejlighed på 107 m^2 i Odense M. Huslejen er tilmed rigtig billig (ca 5000 kr inklusiv vand, varme og el) og alt er bare i orden her. Hvis noget ikke virker er vores erfaringer at det bliver ordnet med det samme.

Tine said...

Prøv Advokaterne i Domhusgården. De udlejer de nybyggede lejligheder i Rugården.

Miss Jeanett said...

@ Cathrine
Ej, det skal du ikke undskylde for - det kunne du jo ikke vide :)

@ Sara
Uh det lyder billigt! Det vil jeg helt sikkert lige kigge på. Tusind tak!

@ Tine
Mange tak, det vil jeg helt sikkert også lige tjekke ud :)

Sara said...

Miss Jeanett: Det er Advokaterne i Domhusgården, der står for Borgernes boligselskab. Så kun et sted du behøver tjekke ud.
Mener de kalder det område jeg bor i for Hinderuphave eller sådan noget. Kan selvfølgelig ikke sige om alle de andre lejligheder Borgernes boligselskab står for i andre områder er ligeså gode.