Jan 12, 2010

Lipsy sale cravings

I was looking at Lipsy's sale today and I was happy to see that this black/white dress was on sale (only £20!!). I was just about to buy it when I discovered that it was sold out! I found the black/blue version, but I don't think it's as cool as the black/white version. What do you think?

I've also made a collage of things that I would consider from Lipsy's sale if I had the money right now.

---------------------------

Jeg sad og lurede lidt på Lipsy's udsalg i dag og blev rigtig glad, da jeg så at den sort/hvide kjole var sat ned til kun 20£ (ca. 170 kroner). Jeg blev så knapts så glad, da jeg fandt ud af at stortset alle størrelser er væk (inkl min egen). Hvorfor er det altid sådan? Jeg fandt så kjolen i den sort/blå version, men jeg synes ikke rigtig den er lige så fed? Hvad synes i?

Her nede under har jeg samlet lidt ting fra deres udsalg som jeg ville overveje, hvis jeg havde det økonomiske overskud pt. Men jeg har lige brugt månedens sidste shopping-penge på noget andet... viser jer hvad i morgen ;)

6 comments:

Simone said...

Jeg synes altså at den sort/blå er den aller fedeste af dem (:
www.lady-simone.blogspot.com

CHARLOTTE said...

Elsker den første, du ved, den sort/hvide. Den er virkelig smuk!

Miss Jeanett said...

@ Simone
Synes du? Synes bare det er fedt, at der er så stor en kontrast mellem det hvide og sorte.

@ Charlotte
Me too - er helt enig ;)

Karina said...

Er helt enig, den hvide er pænest! For der kommer kontrasten rigtig til sin ret, og så vil den passe godt til dit lyse hår!

Elsker lipsy, men den vil ikke lade mig bruge mit visa dankort - så skal altid ud at låne en andens når jeg skal handle. Og er åbenbart kun mit den er gal med.
Men har faktisk lige i går modtaget en kjole fra lipsy, haps haps, dog efter 4 ugers venten, hmm, og ikke udsalg, hmm
http://www.lipsy.co.uk/store/party-dresses/beaded-waist-colourblock-dress/product-is-DR02560_038

Simone said...

Jeg kan godt se hvad I mener med at konstrasten er fed - men tror at jeg bedst kan lide den anden, fordi at jeg elsker blå (:
www.lady-simone.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ Karina
Mange tak Karina! Ja, jeg er virkelig også bitter over at den er udsolgt i den hvide/sorte version ellers havde jeg snuppet den. Tror jeg lader den blå/sorte version være. Og fin kjole du har købt :) Hvis Lipsy's hjemmeside nogen gange driller, så tjek om de evt har det du søger på Asos. De har nemlig også tit Lipsy.

@ Simone
Nogle gange er det også helt okay at være uenige ;) Ellers ville vi jo alle sammen render rundt i 100% det samme tøj :)