Feb 24, 2010

Craving: Marc Jacobs sunglasses

Not so long ago the beautiful danish model Christel posted this picture on her blog Miel mon miel. The picture is from a shoot she did recently. I'm now craving the sunglasses she's wearing in the photo - they're from Marc Jacobs and they're gorgeous! They're not available in shops yet though and I'm worried that these are the kind of one-season wonders that you'll love, love LOVE this season, but get sick off before summer 2011. Do you like them?

-------------------------------------

For ikke så lang tid siden postede smukke Christel dette billede på hendes blog Miel mon miel. Billedet stammer fra et shoot hun lige har lavet og Christel cravede solbrillerne som er fra Marc Jacobs. Det gør jeg også nu! Nøjj hvor er de fine. Dem gad jeg godt at eje. Eneste minus er nok, at de er et af de der one-season-wonders som man knus-elsker, men er pænt træt af næste sommer. Og desværre så er de heller ikke i butikkerne endnu. Er der nogen der ved hvilket prisleje Marc Jacobs solbriller normalt ligger i? Ved godt det ikke er cheap, men bare sådan ca.?

3 comments:

Anonymous said...

Hej Jeanett,

Købte MJ solbriller i efteråret til 1700 kr. Dog var det i Kuala Lumpur så ved ikke om de er dyrere i DK, sådan er det jo desværre tit.... (Marc by Marc Jacobs er lidt billigere, ved ikke hvilken kollektion disse er fra!?)
-Og nu kan jeg så melde mig ind craving-klubben. De er SÅ smukke ;)

Håber du nyder Dubai, har selv overvejet en tur dertil, så studerer dine indlæg ekstra meget i denne uge :)

/Mette N.

Simone said...

Og nu craver jeg dem så også - det sker altid :b
- Men de er da lækre! :D

Anonymous said...

Ja, de er rigtig lækre de solbriller! De ville være fierce til sommer :)