Feb 3, 2010

Dreaming of: Rodarte for Target blue dress


Picture: calivintage on chictopia.com

I'm having bit of a crush on this Rodarte for Target dress. I'm now officially hunting it! I just don't know what to do regarding size. So far that I can see it's in 3-5-7... sizes. Don't american sizing normally go 4-6-8 and so on? If I'm a euro 38/40 or UK10/12 then what size should I hunt here? Size 7? Help!

--------------------

Jeg crusher lidt meget på den her kjole fra Rodarte for Target (ved godt jeg er lidt bagud mht at crushe på dét samarbejde). Jeg har netop sat jagten ind, fordi den kjole vil jeg ha'! Jeg aner bare ikke hvad jeg skal gøre mht størrelsen. Jeg mente ellers at amerikanske størrelser løb i lige numre (4, 6, 8 osv), men på Target's hjemmeside står der at den fås i str. 3, 5, 7 osv. wtf? Forvirrende much! Hjælp! Nogen kloge hoveder derude der kan opklare mysteriet for mig?

7 comments:

Mette [Spitzenklasse] said...

Kan det være fordi den er i junior sizing ? Jeg har noget tøj fra USA i ulige numre også, men det er mit bedste bud på hvorfor.

Anonymous said...

Puha jeg er næsten lige kommet hjem fra USA, og deres størrelser ER altså ikke til at finde ud medmindre man prøver tøjet fysisk. Jeg har været alt fra 3-5--7-11 (i Danmark vil jeg beskrive mig som en 36/38). Det eneste jeg lige kan komme i tanke om at du kan gøre, er at finde en størrelsesguide somewhere, eller at være heldig at finde den på ebay og spørge sælger om hvordan den er i størrelse.

Ikke et meget givende svar, I know :/

Miss Jeanett said...

@ Mette
Den ER i junior sizing, men hvad betyder det? Og har du et bud på hvad str jeg skulle gå efter?

@ Anonym
Okay, tak! Det kan være jeg bare skal spørge efter mål. Bare et problem hvis sælgerne på ebay ikke svarer inden auktionen udløber.

Louise Haack said...

Hej Jeanett,

Jeg brugte lige google en gang; http://fashion.about.com/bljuniorchart.htm

Håber det kan bruges! :)

Mvh Louise

Miss Jeanett said...

Tusind tak Louise! Det kan helt sikkert bruges!!

Louise Haack said...

Det var godt - jeg overvejer selv at købe kjolen.
Den vil være så flot og frisk til sommer! :)

Miss Jeanett said...

@ Louse Haack
Det ville den nemlig - den har sådan en dejlig farve!