Feb 22, 2010

Dubai: Day 3

I know, I know - it's such a cliche that I'm standing under a palm tree, but I had too do ot! Today we spent most of the day on a new beach called Al Mamzar. It's our favorite beach so far! It's so pretty and there's less people. After a few hours at the beach we ended up sharing a cab with a swedish/danish couple. That was fun. We found a restaurant near Dubai creek where we had dinner. Tomorrow we're gonna visit Hotel Atlantis on The Palm island.

Thanks for all your sweet comments - we're both so happy that you want to follow our travel-adventures! So thanks!

--------------------------

Hahaha I know, I know - total kliche at staa under en palme i dagens indlaeg, men jeg kunne ikke lade vaere! I dag kom vi lidt sent op, men vi har nok haft brug for soevnen. Vi smuttede i dag til en ny strand - Al Mamzar hedder den. Det er nok den laekreste strand vi har vaeret paa so far + den mindst befolket. Der skal vi vist til igen! Al mamzar er baade en park og en strand... eller det er faktisk mange strande. Og hvor er de bare smukke og paradis-agtige! I kan selv se her paa billederne. Efter nogle timer ved stranden endte vi med at dele en taxa sammen med et dansk/svensk par - det var meget sjovt. Vi tog ned til Dubai Creek (floden) og endte med at finde en restaurant i naerheden som vi spiste aftensmad paa. I morgen tager vi vist ud paa spidsen af The Palm og besoeger hotel Atlantis (som jeg ogsaa snakkede om igaar). Tusind tak for alle jeres soede kommentarer paa vores rejseindlaeg. Vi er overvaeldet over, at i gider at foelge med i vores rejse-eventyr! Saa tak skal i ha' :)


Al Mamzar beach


Dubai Creek

5 comments:

Simone Hagemann said...

Ej, hvor ser det lækkert ud! :D

Charlotte Amalie said...

looks wonderfull!
Bare det var mig der var i Dubai..

- Charlotte Amalie

Louise said...

Hvor ser det (og du) bare fantastisk ud!!

- Lou.

A + K = ♥ said...

Hvor ser der bare smukt og lækkert ud - jeg er slet ikke misundelig (;

- Kit

Christina said...

Åhh hvor bliver man dog misundelig, dine billeder og meldingerne fra min veninde som også er i Dubai gør det slet ikk bedre! Herhjemme har vi jo sne så det basker og det er sygt glat, nyd det mens i kan! :D

Christina/´Wemaketherules.wordpress.com