Feb 2, 2010

News about Gina Tricot in Odense

I blogged about Gina Tricot just before christmas. At that time I didn't know when, but I just found out that they're opening in Odense in april.

-----------------------------------

Jeg bloggede før jul her om, at Gina Tricot nu åbner butikker i Odense, Vejle og Herning. Jeg har lidt nyheder om den Gina Tricot butik der åbner i Odense og Vejle her i 2010. Nu har jeg fået bekræftet fra lidt forskellige, at den i Odense åbner i april. Der er stadig ikke nogen der har bekræftet HVOR i Odense den kommer til at ligge. Jeg har dog et par veninder der arbejder i butikker i gågaden og de siger alle, at de har fået afvide, at den kommer til at ligge i Odense C/gågaden. Ihh jeg glæder mig! Gør i også?

Den nye butik i Vejle skulle åbne i marts 2010. Jeg ved ikke desværre ikke noget om butikken i Herning.

OPDATERET: Butikken i Odense kommer til at ligge i Vestergade, Odense C - der hvor der før lå en Gad boghandlen. Butikken åbner d. 29. april 2010 kl. 12.00.

11 comments:

Gossip Girl said...

Tak for svar..
Det var en dejlig nyhed at Gina Tricot kommer til Odense. Så behøver jeg ikke og købe over nettet mere. :) hehe..

Regine said...

Så gøy(fun) at gina tricot skal åpne butikk der du bor.. skulle ønske den butikken åpna her eg bur også, men eg må dra i 3,5timer for å komme meg til ein gina tricot-butikk. heldigvis har de webshop:)

fin blogg du har,
koselig at du la igjen kommentar hos meg, takk :)

Miss Jeanett said...

@ Gossip Girl
Var så lidt! Så din anden kommentar efter jeg havde skrevet dette indlæg, men tænkte at det her nok ville besvare et af dine spørgsmål :) Desværre ved jeg ikke præcist hvor endnu.

@ Regina
Jeg ser også frem til at de åbner! Jeg <3 Gina Tricot. Det er langt du har til en Gina-shop - godt vi har webshoppen! Den har jeg også brugt mange gange, men glæder mig til en rigtig butik.

Og mange tak! Tak fordi du besøgte min blog :)

Gossip Girl said...

Nej men der kommet vel nok nogle opslag eller på Gina Tricot hjemmeside hvor butikken åbner, når vi kommer derhen af. Så vil jeg bruge al min tid i Gina Tricot. hehe. Ej men hvert fald meget..

Simone said...

Uhh hvor bliver det altså lækkert når den åbner i Odense (:
www.lady-simone.blogspot.com

Sara said...

Jeg har også fået at vide fra flere, at den kommer til at ligge inde i byen. Håber det bliver en stor butik med et stort udvalg.
Så bliver Odense da en lidt bedre by at shoppe i.

marlene said...

det bliver bare så dejligt :-)
synes ikke der er så meget på hjemmesiden-og je ger også meget bedre til at købe tøjet hvor jeg kan prøve det og røre ved det
glæder mig...havde nu håber på den kom her i februar men ak... :-)

Senette said...

Neej, det kan bare ikke være rigtigt, at der kommer til at ligge en i Vejle og Herning - men ikke Esbjerg - øv mand :(
Men fedt for jer andre selvfølgelig :)

sille-c said...

Wee, bonus - den i Vejle åbner først :-) Den er tættest på mig. Tak for info Jeanett - det var skønt endelig at få en dato sat på.

Mange hilsner fra stine,
shopaholic sisters

Miss Jeanett said...

@ Sara
Ja, så gider man pludselig shoppe lidt i de fysiske butikker igen!

@ malene
Nej, udvalget på webshoppen er lidt begrænset og bliver tit hurtigt udsolgt.

@ Senette
Hehe, ja forstår dig godt. Det giver ikke helt mening hvad for nogle byer de vælger. De valgte fx. Roskilde før Odense og størrelsesmæssigt giver det ingen mening.

@ sille-c
Var så lidt! :)

Anonymous said...

Heey! Kan se folk har været lidt i tvivl om hvor i Odense den åbner... Ved ikke hvor mange der selv har været downtown og set det men den åbner i vestergade!!!
Det bliver SÅ sweet! Den kommer til at ligge på hjørnet, overfor villa, der hvor Gina Tricot åbner lå der en boghandler før... Glæder mig ;D