Mar 14, 2010

Buy: H&M dress + skirt

Nu har jeg snakket en del om H&Ms Garden kollektion her de sidste par dage, så jeg endte jo også med selv at ryge i. Jeg har bestilt kjolen som Elin Kling var så fin i. Den ville være så fin til sommer med bare ben og sandaler. Kan også lige se mig selv render rundt i den på Cypern. Kjolen kostede 149 kroner og er nu udsolgt på webshoppen - godt jeg snuppede den hurtigt! Den står desværre først til levering i starten af april, så jeg må vente lidt. Jeg snuppede også den grønne nederdel (ikke fra Garden kollektionen) som var på udsalg til 99 kroner. Jeg skulle jo over 190 kr for at kunne bestille og jeg har kigget på nederdelen før.

Jeg venter stadig på, at den sidste del af kollektionen kommer online, da der var flere kjoler der ikke er på webshoppen endnu. Jeg skal ha' mere fra kollektionen - hvad med jer? Resten af kollektionen er på webshoppen d. 18. marts (bla. de limited edition kjoler), men kollektionen skulle først komme i butikkerne d. 25. marts. Den er kommer ihvert fald først i Odenses H&M'er d. 25 (har været inde og spørge dem). De kunne desuden fortælle, at der kommer meget lidt i butikkerne generelt og at der helt klart vil være det største udvalg på nettet.

---------------------------

I've talked a lot about the H&M Garden collection the last couple of days so I thought it was time to show you what I bought for myself. I bought the very colourful dress with the big sleves, but I have to wait 'till the beginning of april before I get it. I also bought the green skirt (which is not from the Garden collection).

7 comments:

Glamour Bbey. said...

I love the dress! But I can't find him in the stores :(

Maria said...

Jeg var forbi Fisketorvets H&M i går, og der havde de allerede jakken til den limited edition kjole du har blogget om...
Synes godt nok ikke de er særligt konsekvente med de datoer :P

/Maria - Dette er ikke en dagbog

Tina Donbæk Larsen said...

Kan du ikke smide et link ind til den kjole. I WANT IT, men jeg kan ikke finde den på deres hjemmeside (den danske)

Malene said...

Hvor er det sødt af dig at du lige holder os opdaterede.
Man skal vist sidde klar på webshoppen på torsdag!

Miss Jeanett said...

@ Glamour Bbey
That's because it's not in stores yet. The collection will be released in stores on thursday! (the 18th)

@ Maria
Ej, hvor er det træls! Håber godt nok heller ikke de laver sniger-attack på webshoppen mht den røde kjole. Den SKAL jeg altså ha'. Og er enig med dig. Meget træls at de ikke holder sig til en dato.

@ Tina Donbæk Larsen
Den er desværre helt udsolgt derinde nu - det er derfor du ikke kan finde den :(

@ Malene
Det var da så lidt :) Og ja, jeg sidder også klar!

Tina Donbæk Larsen said...

Åh ): Øv øv. Men har fundet andet jeg gerne vil have. Men noget af det kan først blive leveret i uge 16. I den forbindelse vil jeg spørge dig om, at det er en god ide, at få det hele leveret sammen, altså så jeg skal vente til uge 16 - og om jeg så kan være sikker på, at det blive leveret? (Hvis altså du ved noget om det :-))

Anonymous said...

den flerfarvede kjole som elin har er online igen nu i næsten alle størrelser :)