Mar 14, 2010

Pancakes

Jeg er lige kommet ind af døren efter en hyggelig aften, nat og morgen hos Tina. Vi endte med at se film hele natten. "The Box" var forfærdelig elendig, så den vil jeg ikke rigtig anbefale til nogen. Bagefter så vi "Children of Men" og efterfølgende "Chocolaté" med den kære Johnny Depp (det er sådan en dejlig film og Tina havde ikke set den før, så den kunne godt tåle et gensyn). Til sidst satte vi "Sex and the City - The Movie" på og under den endte jeg med at give efter for trætheden. Klokken var vist også blevet 05 på det tidspunkt. Da vi vågnede i dag startede vi med smoothies og amerikanske pandekager. Namme nam. I undrer jer måske over, at jeg har tilbragt hele weekenden med Tina, men Hr. Kæreste er i sommerhus med 3 venner (den har stået på brætspil og whiskey), så jeg tænkte det var en mulighed for at tøse den hele weekenden. Det har virkelig været en hyggelig weekend selvom jeg har savnet ham den søde lidt.

----------------------------------

I've had a fun weekend with Tina. Tonight we had movie night where we watched "The Box" (which sucked), "Children of Men", "Chocolaté" and "Sex and the City - The Movie". This morning we made american pancakes and smoothies. Now I'm back at my own place relaxing and waiting for Mr. Boyfriend to come home. I'm looking forward to seeing after a whole weekend away from each other.

2 comments:

Cille said...

Tak for anmeldelsen af filmen. Jeg stod nemlig med den omme i Blockbuster og kunne ikke helt beslutte mig. Tog den heldigvis ikke :)

Miss Jeanett said...

@ Cille
Det var så lidt! Det var godt du ikke tog den - den er virkelig dårlig!