Mar 5, 2010

I need your help - BIG TIME!

Som i ved, så har jeg i denne uge projekt på skolen. Et projekt der er større end de normale vi har i og med at det er alle semestre der deltager sammen. Vi skal endda i skole i morgen lørdag. Nå, men vi har fået meget ros i den Eventgruppe jeg er i - og nu har de lige givet os en ret vild opgave. Vores projekt har et fansite på facebook som vi bla. står for og nu har skolens ledelse givet os den challenge, at den side skal ha' 2000 fans inden lørdag aften. Vil i ikke nok hjælpe os og blive fans på facebook? I må gerne slette siden igen søndag bare i joiner nu og bliver der indtil søndag. Det ville være sådan en stor hjælp! I kan enten søge på "innoevent" derinde og så er det den fanside der dukker op ellers så skulle det her været det direkte link (husk at logge ind).

--------------------------------------

I really, really need your help. As I've told you before there's a big project going on in my school at the moment. We even have to be at school tomorrow - on a saturday!! I'm in the Eventgroup and now the head of the school has given us a crazy challenge: Our projects fansite on facebook needs to have 2000 fans before saturday (tomorrow) night. Please, please join - I don't care if you delete the page again sunday, just join now and stay until sunday. THANK YOU - we really need it! You can join here.

5 comments:

Mette... said...

Det er hermed gjort! :) Håber forresten for dig at din taske dukker op, det er næsten ikke til at bære når man har sat næsen op efter noget og så alligevel må vinke farvel. :(
Håber forresten at du har lyst til at kigge forbi min spritnye blog (Ny som i, oprettet igår!) :)
http://lushilistic.blogspot.com/
/Mette

Miss Jeanett said...

@ Mette
Tusind, tusind tak! Det er super fedt!! Nu mangler vi en mindre ;)
Og det håber jeg virkelig også - jeg følte virkelig, at jeg havde fundet den perfekte nude taske. Skriger virkelig hvis den er tabt.

No.3 said...

Så er det gjort :)

Må jeg spørge hvorfor de vil have gruppen til at bestå af 2000 medlemmer? Bare nysgerrig :)

httop://www.xno3.blogspot.com/

Simone said...

Så er det gjort (:

Miss Jeanett said...

@ No.3
Tusind tak! Det må du gerne - men kan ikke svare dig 100%. Jeg tror bare, at de gerne ville udfordre os lidt extra :) Men jeg finder nok ud af det i morgen aften :)

@ Simone
Tusind tak søde Simone :))