Mar 27, 2010

Jesper feat. Dúné

Tak for alle jeres cool kommentarer på sidste indlæg, hvor jeg lukkede lidt galde ud omkring X factor resultatet. Opdagede lige via facebook (kan næsten ikke undgås med venners statusopdateringer), at Thomas vandt. Pjew... bedre end det havde været Tine. Nå, men i får her Jespers optræden med Dúné. Den var epic! Hvor er den lille fyr dog fantastisk! Lagde i iøvrigt mærke til, at han var den eneste af de 3 finalister der fik stående klapsalve fra de tre dommere i aften?


Still mad about the results of the danish X factor finale. Here's Jesper (who come in 3rd) with the danish band Dúné. Epic! Awesome performance - he's just 15 years old!

10 comments:

Pernille said...

Oh yes, jeg har aldrig været vild fan af Duné, men for pokker hvor var det lækkert!
Det var jo en helt vild performance af en 15-årig :) Søøøde Jesper!

Anonymous said...

Thomas fik også stående klapsalver og Thomas er bedst. Jesper er en lille dreng.
Må indrømme jeg synes det lidt barnlig at droppe at se noget, fordi man synes den forkert vinder hehe.

BELLA DONNA said...

Ja det lagde jeg faktisk godt mærke til. Og jeg var forresten inde og se det og dette nummer som Jesper ga', lød fuldstændig fantastisk. Helt klart aftens bedste nummer! :)

//Christina.

Anne said...

Jeg vil give dig ret i så meget. Jesper og Dune sammen var det bedste ved hele showet. De passede perfekt sammen og Jesper gav den virkelig alt han havde! Så meget bedre end Tine, som var enormt kedelig! Jeg har nu stadig holdt på Thomas hele vejen så var glad for at han vandt. Jesper skal jo nok blive til noget alligevel. De har jo også alle fået pladekontrakter alligevel...

Simone said...

Han gjorde det altså kanon godt - og det var utrolig så tæt hans stemme lå oppe ad Mattias's stemme (:

Miss Jeanett said...
This comment has been removed by the author.
Miss Jeanett said...

@ Annonym
Okay, så jeg SKAL se det færdigt fordi du synes det? Hvis der var noget jeg efterfølgende hellere ville se, så kan jeg virkelig ikke se hvorfor jeg skal se det færdigt? Jeg var halv-ligeglad med hvem der så vandt efterfølgende og havde heller ikke tænkt mig at stemme. Og Jesper var altså den eneste der fik stående klapsalver efter deres co-optrædner med andre bands/sangere. Har lige siddet og set alle tre igen og dommerne rejser sig kun efter Jesper & Dúné. Om Thomas fik senere kan jeg af gode grunde ikke vide (så ikke resten, men det var heller ikke det jeg mente.

Og tak til jer andre for kommentarer - fedt at høre at jeg ikke var den eneste der synes Jesper skulle ha' nået længere!

Camilla said...

Jeg begriber ikke, at Jesper røg ud somm den første igår. Jeg synes virkelig, at han leverede to super fede show igår!

Mette said...

Bare fordi man er "en lille dreng", så kan man godt levere et helt fantastisk show! Og det var lige præcis det Jesper gjorde. Jeg hører aldrig den slags musik, men det der var helt vildt FEDT! Lille eller ej, så var det er super flot præstation :)

Anonymous said...

Klart den fedeste optræden, får stadig kuldegysninger, når jeg ser den!