Mar 27, 2010

X Factor shock

Hvordan i alverden kan man smide det her stor-talent ud som nr. 3??! Jeg er i chok. Jeg har nu slukket tv'et og sat New Moon på istedet for resterne af en X Factor finale. Jeg er nemlig ligeglad hvem der vinder nu. De sidste to siger mig ikke det store. Jeg synes især Tine har kørt lidt på samme ynke-bølge som Linda gjorde sidste år og jeg synes ikke det der den man synes det er mest synd for der skal vinde. Det skulle Jesper ha' gjort...


Tonight is the big X Factor final in Denmark. Jesper (in the video) was my favorite, but he was just vote off as no. 3 and I don't get it.

11 comments:

Pernille said...

Du ved jo, at jeg er helt enig ang. Jesper <3 Han er alt for fantastisk og uden tvivl VINDEREN, men desværre syntes resten af Danmark det ikke.. Typisk!

Christina said...

Jeg er fuldstændig enig, jeg har aldrig ment at Tine skulle vinde. Specielt ikke efter i aften! Jesper lavede sån nogle vilde shows og Tines var virkelig ikke i nærheden af det.

Gjorde som dig, boycutted resten.

Chris/wemaketherules.wordpress.com

Sofie said...

JA! Endelig en der er enig med mig, og ikke spiller "Du er misundelig"-kortet. Gu' er jeg røv. Jeg har ingen drøm om at blive popstjerne. Men jeg synes det er grumt at man kan stille sin dårlige barndom/overvægt/voldelige ekskæreste/psykiske problemer/etc. frem og så få medlidenhedsstemmer. Æv.
Jesper var SÅ fantastisk mindblowing i aften. Hans performance med Dune var tårefremkaldene smuk.

Simone said...

Jesper var virkelig den bedste - dog valgte jeg at se det sidste, og kan oplyse at Thomas vandt (heldigvis - Tine var slet ikke god nok!) Men nu skal der også ses New Moon (:

Katja said...

jeg er også fuldstændig enig, det var så tydeligt i aften at jesper har starquality og skulle have vundet efter de optrædener!

Louise said...

Jeg er personligt selv glad for Thomas og den slags musik som han laver. Han er i mine øjne det største talent som nogensinde har deltaget i X-factor. Jesper kommer derefter, hans optræden med Duné i aften var helt fænomenal!

Katrine said...

Hvordan du kan sammenligne Tine med Linda fatter jeg minus af! Tine er voldsomt talentfuld imo! Linda? virkelig not at all..
Men altså, jeg synes virkelig alle 3 er voldsomt dygtige. Jeg var også chokket over at Jesper blev nummer 3, men ærlig talt så kunne jeg slet ikke vælge imellem dem - tror jeg nåede at skifte mening 20 gange i aften q;

Katrine said...

hov.. tror lige jeg fattede hvad du har skrevet. my mistake q;
Jeg har heldigvis ikke fuldt med i medierne omkring x-faktor, og er ikke blevet påvirket af det - jeg synes bare hun er sygt dygtig (;

Maria said...

Jeg synes, at Thomas var den helt rigtige vinder. Han har leveret sublime præstationer all the way. Han er helt sin egen - fuld af karisma og meget helstøbt som menneske, virker det til.

Jesper er et stort talent. Uden tvivl. Men han er stadig under udvikling. :-)

AT said...

Jesper har længe været Martins efterfølger. I aften syntes jeg dog han gjorde det fantastisk godt (bedre end de 2 andre), men set gennem hele showet er det også eneste gang, jeg overhovedet har lagt mærke til ham.

Tine startede dårligt, men voksede (skuffede mig dog fælt i aften), Thomas... ja, han er vidst bare en original musiker (selvom jeg dog slet ikke er til den slags musik).

Min favorit var helt klart Anna, men hun blev smidt ud før fireflies, hvilket jeg finder meget usandsynligt og uretfærdigt.

The show must go on. Tillykke til den dygtige Thomas (der af en eller anden grund mestrer ALLE sange), men jeg ville nu ønske Anna var kommet længere.

Anonymous said...

Thomas var sku da den bedste. Jesper er bare en lille dreng, som er dygtig, men han ville aldrig have kunne klare presset ved at få aftalen, som DR1 har lavet.
Thomas er langt mere helstøbt som musiker.
Jesper er i mine øjne slet ikke færdig med sin udvikling.