Mar 27, 2010

I ♥ my friends & family

Hr. Kæreste og jeg er super broke, så vi var lige forbi mine forældre i dag som tilbød at vi måtte raide deres fryser. Hvorfor har forældre altid sådan nogle gode ting i fryseren? Jeg har kun nederen ting som frostfrugt, isterning, Hr. Kærestes whiskey-sten og færdigretter. Men takket være mine forældre har jeg nu ting som mørbrad i flødesovs og høns i asparges. Namnam! Tak mor & far!!

Jeg har altså også de dejligste veninder. Jeg kan ikke huske om jeg fik fortalt jer, at H&M ved en fejl havde slettet HELE min ordre på alle de ting jeg havde bestilt fra H&Ms Garden Collection. Jeg var SÅ gal, da jeg fandt ud af det. Men takket være søde Tina har jeg alligevel fået fingerne i Elin Kling-kjolen - jeg skal nok vise jer billede med den på. Den er lidt stor i størrelsen. Og takket være min søde Kat, så har jeg nu også fået fat i de shorts her ovenover. Dem får jeg på onsdag, hvor hun og Dres er i Odense. Hun sagde de virkede store i størrelsen, men jeg har som sagt ikke prøvet dem selv endnu.


Mr. Boyfriend and I are a bit broke these days (waiting for payday on wednesday!) so we went to my parents house and they gave us a lot of food! Yay, sweet parents! My girlsfriends are also the best - they have helped me get some things from the H&M Garden Collection.

4 comments:

daisy kate said...

Cute shorts! Friends and family are the best :) if you get a minute, please check out my blog at leather, lace and studs. my 200th follower receives a gift from my wardrobe :)

Glamour Bbey. said...

I love that short but he didn't fit me :(!

Miss Jeanett said...

@ daisy kate
They are! And I'll come by your blog :)

@ Glamour Bbey
Oh what was wrong with the size?

Malene said...

Hej Jeanett,
Fandt du den røde kjole? Ellers kan jeg godt lige kigge for dig.
H&M slettede også noget af min ordre, og noget andet blev fejlleveret - de har vist ikke rigtig styr på det.
Vh Malene