Mar 9, 2010

Elin Kling wants me to shop...

... eller, det er det der bliver min undskyldning overfor min bankrådgiver, når jeg d. 25. marts bliver nødt til at flå min konto for at kunne købe alle de ting fra H&Ms Garden kollektion som jeg gerne vil (det bliver jeg iøvrigt også nødt til for at leve op til det fine nickname som Charlotte har givet mig "Blomsterpigen"). Jeg er især fristet af denne kjole efter at ha' set den på den svenske blogger Elin Kling. Hvor er den bare fin! Den ville være laber til sommer - både med flade sko på en varm sommerdag og med heels til sommerfest. Den overvejer jeg kraftigt nu... dumme Elin.

De havde iøvrigt allerede noget af Garden Collection hængede i deres H&Mer i Dubai, hvor jeg lige fik raget på det. De havde ikke fået kjolerne endnu (jeg spurgte personalet), men de havde mange af bluserne og de korte shorts. Kollektionen virker lækker!

--------------------------------

... or that's gonna be my "explaination" when my bank asks why I went shopping-crazy on the 25th of march. The swedish blogger Elin Kling just made me consider this dress from the H&M Garden Collection. It looks so pretty!

6 comments:

Malene said...

Til den pris skulle man også være en skarn hvis man lod være!

Åh hvor kan jeg ikke vente...

Katrine Brügmann said...

de er så fine!!! must have! men må indrømme at jeg også er ret fristet af hendes location;) men pyh hvor må hun tjene godt... er sgu ikke et helt billigt sted!

Linn said...

Haha, som svensker kan jeg sige at jeg tit er fristet af tøj Elin Kling bruger eller snakker om. Der taler vi om en pige med god smag! Fed blog du har for øvrigt!

Cecilia said...

Du har set den er til at hapse online nu ikk?? ;)

camilla said...

den er online nu :)

Louise said...

Kjolen er på hjemmesiden nu til 149 kr :)