Mar 25, 2010

My black trenchcoat


Billedet er taget ved Como Søen i Italien - Marts 2009


Jeg sidder endnu engang på vej mod sønderjylland (igen - I love mobilt internet), fordi vi skal til begravelse i dag (som nogle af jer måske husker, så døde Hr. Kærestes farmor i sidste uge). De lover op til 18 grader i dag, hvilket jo nærmest er en lille sommerdag. Derfor tænkte jeg, at det måtte være tiden til at lufte min sorte trenchcoat! Jeg er helt sikkert "på" trench-trendy denne sæson. Det er bare en klassiker og heldigt for mig, så har jeg allerede to stk, så det er ikke en trend jeg behøver ud og investere mere i. Den ene er den her sorte trenchcoat med 3/4 ærmer, lidt pufærmer og fine sløjfe detaljer. Den er fra sidste år og er at mærket Primark. Jeg ELSKER den, men den har 2 minusser: den passer mig fint alle steder bortset fra over brystet (som i måske kan ane på billedet) og så er de der 3/4 ærmer flotte, men ikke praktiske. Skal i ha' luftet sommerjakken i dag?
(Opmærksomme læsere har måske også lagt mærke til, at det også er den jeg har på på min header her øverst).


Today the weather forecast says that we're gonna get up to 18 degrees celcious today. That's almost like a chilly summerday! That's why I'm gonna wear my black trenchcoat for the first time this year. I bought it last year and it's from Primark.

5 comments:

Simone said...

Hvor er den fin (:
Min sommerjakke har jeg haft på de sidste 3 uger, har ikke kunne vente - dog har den været lidt kold til tider :b

Anonymous said...

trenchcoaten er rigtig fin:) - synes genreralt primarks jakker er ret små over brystet. prøvede flere modeller i vinters da jeg var i england, men over brystet sad de alle stramt også selvom jeg tog en størrelse 16!, plejer at bruge 12. synes nu godt de kunne tage lidt hensyn til de kvinder der har lidt forpati :)
\Nina

Anonymous said...

Guuud, har du ikke tabt dig en del siden sidste år? Og det er altså ment som et kompliment:-) Trenchcoaten er super fin. Skal også ha' fundet min gamle frem!

Simone said...

Nææh den er fin!:)
Har også selv luftet dyret idag (min trench)..:D

Ha en herlig aten!

/Simone/fashionmanifest

Miss Jeanett said...

@ Simone
Puha det lyder koldt! Jeg har først ville af med min vinterjakke nu her.

@ Nina
Det har du meget ret i! Og sådan er det generelt med alt Primarks tøj. Jeg har et par kjoler derfra som faktisk er lidt for store til mig i taljen, men som sidder SÅ stramt i taljen.

@ Annonym

Jo, det er helt rigtigt set. Jeg har tabt mig 5-6 kilo og en gået 1-1½ størrelse ned siden de her billeder blev taget. Så det er godt spottet ;)

@ Simone
Det har også bare været super skønt vejr i dag. Og tak og i lige måde!!