Mar 20, 2010

Nachos, applepie & whiskey

PhotobucketPhotobucket

Lige nu sidder jeg og gnasker mig igennem hjemmelavet nachos med kylling, ost, salsa, jalapeños og creme fraiche (eller, det er jo lidt begrænset hvor "hjemmelavet" den ret er). Bagefter snupper vi et stykke af den æblekage vi købte hos bageren (fuck hvor er sådan noget dyrt - 50 bobs!) og derefter smutter vi ud til Mikkel & Maria til noget hygge, hvor der også kommer et par andre forbi. Mikkel blev især ved med at nævne ordet "whiskey", så mon ikke gutterne slår sig på et par stykker af dem. Stille og rolig, men rigtig hyggelig lørdag aften.


I'm having nachos with cheese, salsa, jalapeños, chicken and creme for dinner. Dessert is a nice applepie from the nearest bakery. Later we're going to some friends' house where the guys are gonna enjoy some good whiskey.

7 comments:

sinnlighet said...

Your blog ..... it's amazing and soooo inspiring. Nice to find you!

A small footprint from Agneta & Sweden

Ps. I have an ongoing jewelry contest on my blog. Welcome! Ds

Nubiasnonsense said...

That looks so yummy lucky you!! Nice blog

louise said...

Hej Jeanett,

Kender du evt. en blogger som har et barn og en mand som spiller poker? Jeg faldt over hendes blog en dag, men glemte at bogmærke den og nu kan jeg ikke finde den men jeg mener dog at jeg så din blog derinde?

- Louise

Anonymous said...

Var I på Blomsten og Bien? Så ihvertfald en masse unge socialdemokrater derinde :)

Miss Jeanett said...

@ sinnlighet
Thank you so much Agneta! That's so sweet of you!! And I'll check out your blog right away!

@ Nubiasnonsense
Thank you!! And it was very yummy ;)

@ Louise
Det kan næsten kun være Cecilia fra The life of a mom addicted to fashion. Hun er super sød - mødte hende i sommers. Du kan finde hendes blog her: http://fru-vonmoos.blogspot.com/

@ Anonym
Nej, det var vi ikke. Vi blev hos Mikkel indtil vi tog hjem. Det var mere hygge end det var optagt til bytur. Men gad vide hvem det er du så har set? Jeg kender jo sikkert flere af dem.

Tea said...

Blandt andet Thomas Funding var på B og B. Så da jeg så ham, tænkte jeg, mon Jeanett også er her. Er nemlig selv fra Odense og fast læser af din gode blog. Havde du været der havde du lige fået et klap på skulderen :)
Tea (der kom til at trykke anonym sidst)

Miss Jeanett said...

@ Tea
Opdager nu flere måneder senere, at den kommentar jeg skrev, hvor jeg svarede dig bare er væk?! Nå, men jeg prøver igen: Thomas kender jeg godt - han er en af vores private venner :) Og hvis du ser mig en dag skal du da bare komme hen og sige hej! Det ville jeg synes var hyggeligt!