Mar 20, 2010

Olay products

Her den anden dag modtog jeg en pakke fra PR firmaet Hill & Knowlton. Den var, til min store glæde, fyldt med ansigtsprodukter fra Olay (Total Effects-serien), yay! Mit lager af ansigtscremer er blevet alvorligt udhulet efter den strenge vinter vi har haft os, så det her faldt på et tørt sted. Pakken indeholdte make-up fjerner, øjencreme, dagcreme og natcreme. Indtil videre har jeg kun prøvet øjencremen og natcremen. Jeg har almindelig/tør hud og natcremen fugter super fint til mit behov - ikke for tynd og ikke for fedtet. Jeg har kun prøvet natcremen, fordi jeg kun putter creme i ansigtet en gang om dagen og det er altid om aftenen inden jeg skal i seng. Øjencremen virker lækker og drøj - og jeg synes faktisk at jeg har mindre "puffy" øjne, når jeg vågner om morgenen efter jeg har brugt den. Om det så er pga Olays øjencreme eller det bare er forskellen der ville være, hvis jeg bare brugte øjencreme (har jeg nemlig ikke gjort indtil nu), det skal jeg ikke kunne sige. De eneste to ting der ikke er optimale for mig er, at produkter ikke er økologiske - jeg har de seneste måneder brugt økologiske produkter i ansigtet, da jeg har det bedst med det eftersom det er noget jeg bruger HVER dag. En anden ting er, at der er et eller andet shine/shimmer halløj i øjencremen og det forstår jeg ikke helt ideen med? Det er ikke noget man ligger vildt mærke til - jeg opdagede det først den 3. aften jeg brugte den. Men jeg forstår stadig ikke helt ideen med det.

Det skal iøvrigt lige nævnes, at hele serien er forbyggende anti-aging og det kan jeg jo ikke rigtig give en anmeldelse på. Vejl. pris på de tre cremer er 169,95 kr pr stk og 59,95 kr for make-up fjerneren. Produkterne vil kunne fås i Matas, Bilka og Føtex fra april 2010.


I've recieved a box full of products from Olay (a gift from a PR company). I recieved a make-up remover, day moisturizer, night moisturizer and an eye creme from the Olay Total Effect series. I've tried the eye creme and the night moisturizer and so far I like them.

3 comments:

Liv said...

Åh gid det var mig der lige fik en masse lækre produkter :) Underligt at øjencremen har shine/shimmer effekt :b

Miss Jeanett said...

@ Liv
Det er helt klart også en af de små fordele der er ved at ha' blogget længe: de små gaver fra PR Firmaer ;) Og ja, den der shimmer effekt forstår jeg ikke helt ideen med... det er ikke voldsomt, men den er der.

Senette said...

Åha, det er da grov, som alle I andre bloggere modtager lækre hudplejeprodukter! Gi mig, gi mig? hehe

Ej pjat, jeg under jer det :) og det er da altid rart med en bedømmelse af de forskellige produkter :D