Mar 19, 2010

Pink jeans

Jeg har længe gået og overvejet, at købe mig et par pink/lyserøde jeans. Synes det ville være så forårs-fint! Jeg har været lidt nervøs for om det kunne ende med at se for Barbie-agtigt ud, men jeg tror godt de kan styles rigtig fedt med fx. et par fierce hæle. Jeg har kigget lidt på de her 4 par som jeg alle har fundet på Asos. De er fra mærkerne Asos, Pepe jeans, Vero Moda og Minimum. Jeg hælder lidt til de to lyse versioner. Desværre er mine favoritter (dem helt til højre - fra Minimum) også de dyreste med en pris på 80£ (ca. 680 kroner) og det er altså lidt meget for et par jeans man ikke kan prøve først. Så pt. over jeg meget dem helt til venstre fra Asos' eget mærke til kun 28£ (ca. 238 kroner). Det kunne meget vel blive en af næste måneds køb. Hvad synes i om lyserøde/pink jeans? Tror i det kunne fungere?


I've been dreaming about a pair of pink jeans for awhile now and I'm currently looking for some. I've had some doubts before wether or not it could end up looking a bit Barbie-ish, but I think it can look very cool if styled right. I'm at the moment considering one of these 4 pairs which I all found Asos.com. What do you think of pink jeans?

12 comments:

Erin W. said...

Well, I'm now officially sold on pink jeans for spring ;) and the minimum ones are definitely the nicest shade...but of course the most expensive! The Asos brand ones are nice too though

Pernille said...

Synes bestemt de er fine og det hele, men jeg ville, uden tvivl, komme til at ligne Barbie i dem, så jeg melder pas :P

Nora said...

hvis du ender med at købe et par, så glæder jeg mig super meget til at se, hvordan du vil style dem. :) - er overbevist om, at jeg selv ville ende som en barbie.

Christina said...

Jeg har selv haft et par indtil for nylig, vil helt sikkert også anbefale den lyse nuance og tror sagtens de kan se fierce ud også med et par fede sandaler/flats til :)

Chris/wemaketherules.wordpress.com

TehrenAnaiis said...

you know i never really considered pink jeans, but the shades they come in are awesome. i dont think i could pull them off but i think they look awesome.

Balladen said...

Hvor sjovt! Jeg har præcist siddet og overvejet det samme! Jeg synes, de holder maks, men de skal bestemt styles rigtigt.

Tine said...

Vi har et par i NewYorker til 199,-. De er faktisk ok fede :)

Anonymous said...

Ved godt det ikke er helt det sammen, men så de havde lignende jeans i føtex til ca. 80 kr. Bare hvis du var lidt i tvivl og ville prøve dem af :-)

God søndag

Charlotte

Guri said...

Jeg har selv disse fra Diesel, og de er sat rigtig meget ned:

http://www.fashionforme.dk/Pages/dan/Produkt.aspx?cgid=d4725cdc-0d47-4d32-8472-291376862156&cid=9&pid=NEVY-PUDDER_31

De er godt nok kun tilbage i en str. 31, og ved ikke hvilken str. du bruger.

Miss Jeanett said...

Uh tak for alle jeres kommentarer! Jeg vil lige tjekke links ud - de jeans fra Diesel ser fine ud. Men plejer Diesel ikke at være små i størrelserne?

Og jeg lover at vise outfit billeder hvis jeg køber et par :)

Daisygirl said...

Hej:)

Hvis du er interesseret i et par lyserøde Diesel jeans, så har jeg et par til salg. De er aldrig brugt, str. 26 - kan også passes af 27.
Hvis du er i tvivl med str. så kan jeg sagtens give dig målene:)
MVH Daisygirl

Miss Jeanett said...

@ Daisygirl
Jeg kan desværre ikke passe en str. 26, men tak for din henvendelse :)