Mar 8, 2010

Oscars 2010 - BEST DRESSED


Rachel McAdams in Elie Saab Haute

Her er mine favoritter fra aftenens/nattens Oscars show 2010. Den kjole der blew me mest away var Rachel McAdams i den her skønne floral, lette Elie Saab kjole. Fantastisk! Ellers synes jeg mange af kjolerne var ret middelmådige. Dette indlæg tilegnet til dem som jeg synes slap bedst fra the red carpet. Jeg kommer med mine "Worst dressed" senere, fordi dem var der desværre også et par af. Hvem var jeres favorit?

------------------------------

Here's my favorite dresses from the Oscars 2010. My ultimate favorite was the Elie Saab dress that Rachel McAdams wore. Gorgeous! I'll bring you my "Worst dressed" later - there was a few of those too. Which were your favorite?


Carey Mulligan in Prada


Miley Cyrus in Jenny Packham


Kristen Stewart in Monique Lhullier
(sikke en overraskelse at se hende sådan her! // what a surprise to see her like this!)


Cameron Diaz in Oscar de la Renta


Meryl Streep in Chris March

6 comments:

Mette... said...

Hej Jeanett :)
Er helt tosset med Miley Cyrus´Packham kjole. Den passer hendes alder og den bustier er HELT fantastisk! Men må give dig ret i at Rachel McAdams tilfører noget nyt til den røde løber. Og fedt hun har skrabet håret tilbage og holdt igen med smykkerne, eller kunne det hurtigt blive "over the top".

Maja Højgaard said...

Sad også oppe hele natte. Miley Cyrus kjole var pæn, men jeg synes virkelig ikke den klædte hende. De bare skuldre og ryg fremhævede virklig hvordan hun står og hænger. Synes mest af alt hun kom til at ligne en prof. svømmer til et sportsgalla, frem for en "naturlig diva". Hendes mange års træning trods ung alder burde komme mere til sin ret. Hendes holdning var virkelig dårlig.

Jeg synes du mangler Maggie Gyllenhaal og Sandy Powell der vandt Costume Design. Hun er dog ikke så nem at finde billeder af andet end thank you cam hvor man ikke ser kjolen...

Simone said...

Hvor er det nogle fede kjoler - er helt vildt med Cameron Diaz's, Miley Cyrus's og Kristen Stewarts... Helt klart nogle kjoler, som jeg ikke ville have noget imod at iføre mig (:

TehrenAnaiis said...

Im kind of surprised at how nice miley and kristen look! you never expect that haha.

i love miss mcadamns dress the most. but camerons is gorgeous too.. actually i love mileys too!

and can i just say meryl is beautiful and i only hope i can look as classy and gorgeous as she does when im that age! shes so timeless.

Life Love Luxury said...

I'm so in love with Cameron's dress, it's just gorgeous!

Miss Jeanett said...

@ Mette
Vi er helt enige :)

@ Maja Højgaard
Det har du ret i - hun kunne godt øve sig lidt på sin holdning.
Sandy P. har jeg ikke set - prøver lige at finde hende. Maggie's var jeg ikke så vild med. Den var okay, men ikke best wressed.

@ Simone
Heller ikke mig ;)

@ Tehren Anaiis
I agree with you!

@ Life Love Luxury
Yeah, it's really pretty!