Mar 8, 2010

Oscars 2010 - WORST DRESSED


Zoe Saldana in Givenchy


Først vil jeg gerne lige starte ud med at sige, at jeg ikke synes der var de helt store fashion-skandaler i år (det var ikke lige som sidste år se her). Dem der er på min Worst Dressed-list er mere bare dem som var lidt ZzzzZzzZzzz. Vi kunne altså kalde det min Worst dressed/ZzzzZzzZzzz-list. Lige mht Zoe Saldana så synes jeg kjolen er smuk fra halsen og til taljen. Hvis den bare havde været lyselilla resten af vejen ned, så havde hun nok været på min Best dressed list. Men jeg fatter simpelthen ikke det pompom-helvede nederst. Synd for resten af kjolen. Se resten af min liste nederst. Hvem synes i var Worst dressed igår?

-----------------------------

I'll start out with saying that I don't think there was any fashion-scandals this year on the red carpet (not like last year - see here). But there was a lot of boring dresses. So maybe I should call it my Worst Dressed/ZzzzZzzZzzz list. The dress on Zoe Saldana is very beautiful from the neck to waits, but I hate the change in colour and the pompoms in the buttom. Too bad. The rest of my list is here below. Who were your Worst Dressed this year?Penelope Cruz in Donna Karan


Det her er en af de der ZzzzZZzz-tilfælde. Vi har set
Penelope i det her snit SÅ mange gange før, at det altså er kedeligt nu. Og jeg er ikke vildt med farven - den er lidt mormor. Ville ha' været flottere hvis den var knaldrød // This is one of those ZZzzzZZ-moments. The colour makes the dress a bit mumsy.Jennifer Lopez in Giorgio Armani Privé


Jeg gætter på, at JLo kun har kigget sig i spejlet fra den ene side. Jenny ser nemlig ganske fin ud på billedet øverst til højre. Tilgengæld ser det knapt så fiskt ud på det store billede. I'm all about curves, men her ser hendes røv altså FOR stor ud. Curves - ja tak. Røv på størrelse med Køgebugt - nej tak (no offence to Køgebugt). // I'm all about curves, but this is way too much! JLo's ass looks HUGE in the big picture. I like her in the picture in the upper right, but the other one is just too much.Charlize Theron in Dior


Charlizes ser smuk ud - virkelig lækker make-up! Desværre distraherer de der underlige ting på hendes bryster mig altså for meget. Forstår ikke helt hvad de laver der? // Charlize looks beautiful - I love her make-up. I just don't get those weird things on her boobs. They're just to distracting.


Mariah Carey in Valentino


Mariah kender ikke "less is more" - både høj slids og boobs. It's too much. Især til the Oscars. Og kjolen er bare kedelig. // I don't think Mariah knows "less is more" - both legs and boobs at the Oscars? Too much! And the dress itself is just boring.Diane Kruger in Chanel

Det er virkelig ikke med min gode vilje, at Diane er på min Worst Dressed list. Normalt er hun er af mine ynglings celebs på den røde løber, fordi hun er trendy og tager chancer. Denne gang skød hun bare lidt ved siden af. Synes ikke der er noget der fungerer ved den her kjole - overhovedet. Øv. Jeg havde ellers glædet mig til at se hende igår. // It breaks my heart to put Diane on my Worst Dressed list, but there's nothing about this dress that I like. Normally Diane is one of my favorite celebs on the red carpet because she takes chances, but this chance was a miss.

8 comments:

Janni C. C. said...

Hmm, jeg er ikke helt enige i Penelope Cruz, synes den er flot, men ja, farven kunne nok være lidt kraftigere. Tilgengæld rammer du plet med mange af de andre.
Synes dog du mangler en, nemlig Vera Farmiga i Marchesa. Den er virkelige afskyelig (:

BELLA DONNA said...

Ja jeg synes helt klart Zoe Saldanas kjole var den værste. Da jeg så den begyndte jeg at grine synes simpelthen det der, der er nederst er så grimt. Og ja det er virkelig synd for kjolen det der er nederst, for resten af den er smuk! :)

//Christina.

Camilla said...

jeg er helt enig med hensyn til de første. Den lilla kjole er simpelthen grim forneden - det bliver bare aaalt for meget.
til gengæld må jeg erklære mig uenig med hensyn til Diane Kruger - jeg elsker simpelthen den kjole til hende :)

Sidsel Øst Hansen said...

Det er altså lidt komisk med den kjole til J-lo... Hendes ende kan virkelig ikke se større ud. Jeg håber virkelig den stylist bliver fyret!

Miss Jeanett said...

@ Janni C. C.
Hehe det er helt okay, at være uenige ;) Tilgengæld synes jeg faktisk Veras kjole var okay, så det er derfor den ikke er her på listen :)

@ BELLA DONNA
Helt enig. Den virker så fjollet!!

@ Camilla
Ja, den havde været fin hvis alt det der skifte-farve noget ikke havde været der. Hehe helt okay - den er jeg ikke så vild med.

@ Sidsel Øst Hansen
Nej, det ser fuldstændig tosset ud! Men jeg tror faktisk ikke JLo herself har noget imod. Jeg tror hun elsker at den ser kæmpe ud!

No.3 said...

jeg er enig på mange punkter, men mest uenig mht. Diane Kruger - det er noget af det flotteste! Og hun bær virkelig Chanel godt :) Men sådan er vi så forskellige, heldigvis :D

http://www.xno3.blogspot.com/

Trins said...

Synes helt klart Mariah Carey med den altankasse, tog prisen for værst klædte.
Jeg gider ikke se på hende og kun tænke på hendes barm. ÆV!

Anonymous said...

Årh, jeg synes Diane Kruger er noget så fantastisk i den kjole.