Apr 22, 2010

10 hours: Træt

10 timers arbejde. Jeg er SÅ træt. Yes, det er hvad min dag er gået med: pakket tøj, accessories osv ud, sat alarmer i og hængt det på plads. Og ja, mange af jer har gættet helt rigtigt. Jeg har fået job i den nye Gina Tricot som åbner næste torsdag (d. 29. april) kl. 12.00 - samme dag er der iøvrigt Open by Night i Odense C, så det bliver en lang dag! Butikken er SÅ fin og der er rigtig meget tøj, så i kan godt glæde jer! Hvis i har nogle spørgsmål omkring butikken eller lign, så bare spørg! Også hvis i fx. craver en bestemt ting fra Gina Tricot og at i gerne vil vide om den er der. I kan jo evt bruge hjemmeside som inspiration (og evt give mig style navnet). Jeg kan se at vi fx har de fleste tasker på hjemmesiden - jeg har nemlig bla. stået og pakket tasker ud i dag. Og jeg undskylder lidt, hvis bloggen får lidt Gina Tricot-overload de næste par dage, men det er svært ikke at nævne det, når man fx. som i dag har tilbragt 10 timer der. Nu vil jeg forsøge at holde mig vågen til Paradise. Nu må det da være Maries tur til at få sparket?


Yes, a lot of you guessed right yesterday when you guessed that I had gotten a job in the new Gina Tricot shop in Odense. I worked there 10 hours today and I SO tired now. The store opens April 29th at 12.00.

13 comments:

Annette said...

Ej, hvor fedt at du har fået job i en Gina Tricot butik! Så kan du vel også afsløre lidt nye ting? ;)

Miss Jeanett said...

@ Annette
Ja, det er jeg også super glad for. Hvad er det du mener jeg kan "afsløre"?

Cecilia said...

Er det fuldtid eller bare fritidsjob?! :)

Anonymous said...

Hvor fedt med jobbet! Mange gange tillykke. Jeg tænkte, om du kan fortælle, om det giver mening at droppe lidt af undervisningen for at dukke op kl. 12.00, eller kan man tage det roligt og stadig nå de gode tilbud til kl. 13 :D

Annette said...

Bare hvad der kommer af nye spændende ting? :) Men ihvert fald tillykke med jobbet. Håber at du bliver glad for det!

Karina said...

UHA! Jamen hvor lækkert. Jeg tænker at jeg vil stå i kø foran butikken inden de åbner - hvordan er jeres forventninger, er det nødvendigt? :) og ih, har i den hypede svaletop?!?!?!?!? :)

Samano said...

Tillykke med jobbet.
Og ja det er maries tur til at ryge ud heldigvis.

Miss Jeanett said...

@ Cecilia
Fritids :) Læser jo stadig ved siden af. Men her op til åbningen er det næsten fuldtids.

@ Anonymous
Hmm det er svært at sige. Jeg tror der kommer til at være kø, så en del af de gode ting ryger nok først på dagen. Jeg ved desværre ikke hvad de gode tilbud er endnu, da det først er noget vi skal ordne i morgen :)

@ Annette
Mange tak! :) Du må næsten spørge lidt mere specifikt, da det er lidt svært at sidde og gengiver alt vi har i butikken på skrift. Det er en STORT butik :) Vi har både alm. tøj, undertøj, smykker og accessories.

@ Karina
Yesss, vi har svale toppen ;) Vi har også trusserne og sokkerne med samme mønster som toppen. Og vi har forventninger om, at der står en kø uden foran butikken når vi åbner.

@ Samano
Tusind tak! Og ja, det var dejligt!

Simone said...

Mange gange tillykke med jobbet! :) Det lyder super med overload af GT de næste dage - det er jo en skøn butik! ;)

Ms Confashion said...

Iiih,hvor skønt for dig med GT-job! Hurra!!!
Og gør da intet med lidt GT-overload,the more the merrier-indlæg :-)
Og så fik du sørme ret mht. Marie... Altså! Den lille strateg,gad vide hvor længe Peter så klarer sig?!
<3 Nete

Anonymous said...

Nu det længe siden jeg har været inde i byen (??) så kan du ikke fortælle hvor den kommer til at ligge???

Anonymous said...

TILLYKKE med jobbet! :D

åh jeg har længe glædet mig til Gina åbnede i O'ense! Sjovt at du kommer til at arbejde der... Håber I har nogle gode åbningstilbud - jeg er i hvert fald klar til at tømme butikken uanset hvad ;)

Nanna said...

Mange gange tillykke med jobbet ! :D
Vil i har Silvia jeans i de farver som der er på wepshoppen? :D