Apr 24, 2010

Gina Tricot spørgsmål & svar

Sorry for at jeg lidt forsvandt fra jordens overflade igår, men jeg var SÅ smadret. Var i Gina igen igår i 8 timer. Nu har jeg heldigvis fri idag og søndag, men mandag kalder hende Gina igen. Jeg er virkelig glad for jobbet - jeg kan bare mærke at min krop er træt. Idag står den på en løbetur og så til min brors fødselsdag.
Den anden dag sagde jeg, at i gerne måtte stille spørgsmål omkring jobbet, hvad vi har i butikken, om åbningen osv. Jeg har samlet jeres spørgsmål (+ svar, of course) her, så alle ser det istedet for det bare bliver i kommentarfeltet. I spørger bare igen, hvis jeres spørgsmål ikke er blevet besvaret.

Er det fuldtid eller fritidsjob?
Det er et fritidsjob jeg har fået. Jeg går jo stadig i skole :) Indtil åbningen på torsdag er det dog næsten fuldtid, da der er en del at lave.

Er det nødvendigt at komme til når i åbner eller kan man komme senere?
Det kommer vel lidt an på hvad man vil. Hvis man vil ha' de gode tilbud, giveaways, de hypede items osv, så er det nok smart at stille sig i kø fra starten. Vi regner med, at der kommer til at være tryk på lige fra starten af. Men hvis man bare vil ind og se butikken og kigge lidt, så kan man sagtens kigge forbi senere på dagen. Der er jo Open By Night samme dag, så vi har åbent helt til kl. 22.

Har i den hypede svaletop?
Yes, det har vi - i alle størrelser. Vi har også svaletrusserne (i 2 farver) og svalesokkerne i rosa. Jeg mener, at toppen koster 99 kroner og trusserne 29 kroner. Jeg husker desværre ikke prisen på sokkerne.

Hvor kommer butikken til at ligge?
Den ligger i Gågaden i Odense C. Nærmere betegnet i Vestergade, hvor der før lå en Gads boghandlen (lige overfor VILA og ved siden af Company's og pølsevognen).

Hvad kommer i til at have i butikken?
Vi har tøj, smykker, undertøj og accessories (tasker, bælter, solbriller, tørklæder osv).

Har i Silvia jeans'ne i alle farver som på webshoppen?
Nej, vi har desværre ikke fået de hvide - hvilket jeg også er ærgelig over, da jeg gerne ville ha' haft dem i hvid. Men de kommer måske senere. Tilgengæld mener jeg, at jeg har set dem i alle de slags blå farver. Husker desværre ikke om vi har dem i sort.


Just a small selection of hyped items we have in the new Gina Tricot store in Odense - where I work now.

3 comments:

Kristine said...

Hvor ærgerligt at jeg ikke stadig bor i Odense, så jeg kan få fingrene i svaletoppen. Og tillykke med jobbet, det lyder da som det perfekte fritidsjob. :-)

Charlotte D said...

Tillykke med jobbet. Det var helt gået hen over hovedet på mig :)

C

Miss Jeanett said...

@ Kristine
Ja, ellers må du lige tage en smuttur til Odense ;) Og mange tak!

@ Charlotte
Mange tak!! :) Er også super glad for det.