Apr 11, 2010

Acne vs. Primark

Photobucket

Acne-hypen (og JO, det er en hype!) er en hype jeg aldrig har forstået og aldrig har været en del af. Jeg fatter det simpelthen ikke. Jovist er noget af det da meget pænt, men til de priser?! No way! Tilgengæld synes jeg stortset, at alle af deres sko er grimme, så dem ville jeg ikke engang gå med, hvis jeg fik dem gratis. Jeg måtte også smile lidt, da jeg så at Primark har lavet en maxikjole der er meget inspireret af Acnes over-hypede stribede maxikjole. Prisen på Acne-kjolen er lige knapt 900 kroner *ryster på hovedet* og prisen på Primark-kopien er.... hold nu fast!.... 11£! Dvs. ca. 94 kroner. Lidt hurtigt hovedregning kan konkludere, at Ance-kjolen er 10 gange dyrere end den fra Primark - og jeg kan endda bedst lide halsudskæringen på Primark-modellen. Hvad synes i? Ville i hellere betale 900 kroner for Acne kjolen eller 94 kroner for Primark kjolen?


Primark have made a dress that's very inspired by the veyr hyped striped maxi dress from Acne. There's a big difference when it comes to the price. The Acne dress is around £100 and the Primark dress is £11.

19 comments:

Litzy said...

Primark modellen er da klart pænest. Og jeg har nu heller ikke kunnet se det fede i Acne :)

Annette said...

Jeg ville helt klart vælge den billige! Så kan du få alt muligt ekstra tøj for de 800 kr. der er i dif :)

Christiane said...

Fantastisk indlæg! Jeg kunne ikke være mere enig. Jeg kan bedst li' halsudskæringen på Primark, men ser Acne kjolen ikke mere "slim" ud - eller også er det bare synsbedrag pga. de vandrette striber nederst på Primark kjolen.
Kh. Christiane
(cfalke.wordpress.com)

Marie said...

Slet ikke i tvivl. KLART Primark, udskæringen, striberne, alt er pænere end på Acne-kjolen...synes jeg.

Miss Jeanett said...

Tak for jeres kommentarer piger - jeg var ellers overbevist om, at jeg efter dette indlæg ville blive slagtet af de store horder af Acne-fans. Men dejlig fedt jeg ikke er alene!

@ Annette
Præcis ;) Det var også det jeg tænkte!

@ Christiane
Jeg tror, at Acne kjolen ser meget slim ud (fordi det er jeg enig med dig i at den gør på billedet) pga 2 ting: 1) De vandrette striber på Primark-kjolen som du nævner 2) Dukken Primark kjolen sidder på står med spredte bred og skyder hoften ud til siden. Så ser kjolen jo automatisk mere bred ud.

Cecilia said...

Jeg er meget enig med dig i at Acne er virkelig overhypet!
Det e rmeget få ting jeg har set derfra som jeg selv synes er fede.. lige den her kjole kan jeg dog ret godt lide..
Og jeg må indrømme at skulle vælge mellem de to ville jeg vælge Acne kjolen.. jeg synes striberne er uheldige på Primark modellen, samt det er virkelig syn den har vidde for neden (eller sådan ser det jo hvertfald ud)..
Men det betyder nu ikke jeg nogensinde ville give 900 kr. for acnemodellen..
Som jeg sagde.. det er alt for hypet det mærke!

Katja said...

jeg er selv en af dem som har givet 900 kr for Acne kjolen, men havde da nok købt kjolen fra Primark, hvis jeg havde vidst det, men giver Cecilia ret i at striberne er bedre på Acne kjolen. til gengæld kan jeg godt lide at Primark kjole ser ud til at være mere vig i det forneden og det er netop minusset ved den fra Acne, synes jeg..
-Katja

fashionbysobczak.blogspot.com
-Katja

Sofie B said...

Jeg ELSKER Acne.. Men priser er aaalt for høje, så det er ikke meget af tøjet der bliver en realitet i mit klædeskab. Og selvom jeg elsker Acne er billige alternativer altid skønne at blive tippet om! Så tak for tippet.. :)

Charlotte said...

Dejlig at ikke alle bloggere er over-vilde med Acne!!!!
:D

Sofie B said...

Men hvor søren køber man den henne?!

Anonymous said...

hej:)
tænkte på hvor du finder alle de fine primark kjoler du lægger ud på bloggen? er der en bestemt side hvor man kan se deres kollektioner??
\Nina

rijaH said...

Blir godt nok ør i hovedet af at sidde og kigge på de 2 kjoler der :p

BRUUN by BRUUN said...

Jeg er designer, og var ved at kaste op af grin, da jeg så Acne tog 900 DKK for jersey - men nu synes jeg generelt folk er for dumme, hvad angår kvalitet og mærkevarer :-)

FEDT indlæg !

/Linda
bruunbybruun.blogspot.com

Anonymous said...

Kan også bedst lide den fra Primark. Så mangler vi bare lige, at de åbner butikker i DK ;)

Miss Jeanett said...

Tusind tak for kommentarerne piger!

@ Sofie B
I Primark butikker - som desværre kun findes i England, Tyskland og Portugal. Vi må håbe de snart åbner i DK!

@ rijaH
Haha hvordan tror du så jeg havde det da jeg sad og redigerede billedet i photoshop?

@ Anonymous
Helt enig! Jeg krydser fingre ;)

Mette said...

Fedt alternativ til Acne. Vil også gerne vide hvor du finder dine Primark billeder?
//Mette

Rillo said...

ja og så kan man vaske den en til to gange(kjole fra Primark) og så ser den grim ud!!! ja den er hypet men det er der så meget der er ;) men hellere give flere penge for ordentlig kvalitet end få penge og så holder det bare til at have på 2 gange... :)

Mette said...

Rillo; Du har ret, det er ikke samme kvalitet som Acne, men jeg har dog gennem tiden shoppet en del tøj fra Primark og er generelt ret tilfreds med kvaliteten.
Så hvis man ikke skal "bo" i den stribede sag, så kan del vel sagtens holde et par sæsoner... :)
//Mette

Mathilde said...

Hvis nogen er interesserede fandt jeg kjolen i Primark i dag, smutter gerne forbi og snupper nogle stykker hvis det har interesse :-)

Den koster 130 inkl porto til DK.

(håber det er ok jeg skriver her Jeanett!
)