Apr 12, 2010

Video project

I denne uge har vi projekt (igen-igen-igen) i skolen. Vi skal denne gang lave en video til/om vores klient (vores er en halv-ukendt britisk sanger ved navn Ben Drummond). Vi laver en video ved brug af stop-motion (hvor man faktisk tager still-billeder og så kører dem hurtigt efter hinanden, så det ligner en lille film). Derfor har vi taget pænt mange billeder idag og flyttet mange skyer på muren (så det ligner skyerne bevæger sig). Vi nåede også at kaste vand i hovedet på Raul, da det jo skulle ligne at det regnede. (resultatet blev nogle billeder, hvor man nærmest ikke kunne se vandet og en gennemblødt Raul... bittert). Da vi var færdige for dagen tog vi lige nogle billeder sammen, hvor vi fjollede lidt rundt og dem får i lige del i. Jeg undskylder på forhånd over mit nederen look - håret er forfærdeligt indtil på torsdag hvor jeg skal til frisøren og tøjet var det der lå tættest på da jeg vågnede op.


This week is project week at my school where we're doing a video using stop-motion. After we were done for the day we took these silly pictures together .

4 comments:

Simone said...

Altid fedt med personlige indlæg!:)
Og hold op hvor var dit indlæg om acne kjolen lige i øjet! Må indrømme at jeg synes kjolen er ret fint -MEN ville ALDRIG købe den... Når det kommer til hypede ting, så har jeg heller aldrig helt fattet trenden med rav... Men tja sådan er vi vil så forskellige:)

Go mandag;)

/Simone/fashionmanifest

Anne Sofie said...

Hvis det er sådan du ser ud når du hopper "i det der lå nærmest", så er jeg dybt misundelig! Hverken du eller håret ser nederen ud! :)

...Iøvrigt super fint med SuperMario-skyer og stop motion. Har I lavet det med det program der hedder IStopMotion?

- AS

Miss Jeanett said...

@ Simone
Ihh tak! Og ja vi er helt enige! Jeg synes heller ikke kjolen er grim, men prisen er virkelig vild.

@ Anne Sofie
Åhhh tak hvor er du sød! Men det var virkelig bare lige hvad der lå lige for da jeg vågnede.
Mht filmen, så har vi indtil videre kun taget billederne. Vi skal først igang med redigeringsprocessen i morgen, så jeg ved ikke helt præcist hvad vi gør endnu.

Anne Sofie said...

Ahr, okay. Istopmotion er et program du kan downloade gratis. Det er super nemt at arbejde med og man får lavet en okay pro film. Prøv at google det. :)

- AS