Apr 1, 2010

Buy: Gina Tricot jeans & tank


Det er altså farligt, at læse andres blogs - man bliver SÅ fristet! Jeg er netop røget i Gina Tricot-fælden - og det er en masse andre bloggeres skyld (sleeeeet ikke min egen skyld). De fede jeans røg i kurven efter jeg havde set dem på et par bloggere (bla. Cecilia). De ser ud som om de har en super pasform og en lækker farve. Desuden har jeg længe ledt efter et par jeans der var lidt mere højtaljede end mine andre jeans. Og prisen? 159 kroner! KUP! Jeg er som andre bloggere (bla. Maria, Betina og Rikke) også faldet lidt for svaleprintet som tydeligt er en inspiration af MiuMiu. Jeg synes sokkerne var fine, men vidste bare med mig selv, at de ikke ville blive brugt, så jeg snuppede tanken. Den kostede 99 kroner.

Nu vil jeg se en afsnit Gossip Girl imens Hr. Kæreste kører bilen - vi er nemlig på vej til DSUs berygtede påskekursus (yes, der hvor Jeppe Kofod før slog sig løs). Hr. Kæreste skal holde nogle oplæg i morgen og jeg er med for hyggens skyld. Jeg har computeren og det mobile net med, så i slipper ikke for mig ;)I just bought these two things from Gina Tricot - a nice pair of jeans and a cool MiuMiu inspired tank.

6 comments:

BetinApple said...

ja, jeg kan sige meget godt om tanken :D har faktisk allerede haft den på 2 gange siden jeg købte den igår, haha :D

mit navn er iøvrigt med ét t ;b

Annette said...

Du må meget gerne lige give en anmeldelse af bukserne når du når så langt :)

Miss Jeanett said...

@ Betina
Lyder godt. Glæder mig til at modtage den! Hehe og det er rettet ;)

@ Annette
Det skal jeg gøre!

Pernille said...

Jeg gik også amok i GT-butikken, da jeg opdagede de bukser, så nu har jeg dem i to blå farver og overvejer at købe dem i lyseblå også :) De er SÅ gode!

God påske :)

Cecilia said...

så faldt du i fælden :)

Jeg er så glad for bukserne.. de er så lækre! De er allerede blevet yndlings jeans ;)

Love it or shove it! said...

De jeans er så superlækre,glæd dig. Jeg har dem også i den farve. Overvejer også at købe dem i sort, det er jo så billigt - 159, så elsker man Gina Tricot. :P

-Mette