Apr 1, 2010

Review: Red H&M garden dress

Så fik jeg den endelig - den røde kjole fra H&Ms Garden kollektion. Og nøøøøøj, hvor er den fin! Jeg havde muligheden for at prøve både en str. 38 og 40 (Kat havde været så sød, at købe begge - tusind tak!!) og jeg ender med at beholde den i str. 40. Jeg kunne sagtens passe (og lyne) begge to - det var brysterne der til sidst afgjorde det. I en str. 38 fik jeg simpelthen "sideboobs" (der hvor brysterne gerne vil udover kanten i siderne) og det så altså ikke så charmerende ud. Str. 38 sad ellers bedst i taljen og jeg følte mig bedst tilpas i den, men det der med brysterne holder bare ikke, så det bliver en str. 40 jeg beholder. Ellers er kjolen behagelig at have på og jeg føler mig godt tilpas i den. Der er nogle få stivere i den øverst del. Ihh hvor jeg glæder mig til at bruge den! Og jeg ved allerede til hvad... kæresten og jeg skal noget ret fedt på vores årsdag som er i denne måned. Skal fortælle mere når vi nærmer os.


I finally got this red dress from the H&M Garden collection. I tried both a EU size 38 and 40 (UK10 and 12) - the 38 fitted me best around the waist, but the 40 looked best around the bust so I'm keeping the size EU40.

7 comments:

Glamour Bbey. said...

He suits you lovely!

lineandree said...

Jeg har faktisk slet ikke synes særlig meget om H&M's Garden Collection, men nu hvor jeg ser dig med denne fine kjole, synes jeg faktisk den er super flot! Den passer godt til dig :D

lineandree.blogspot.com

No.3 said...

Hvor er du flot! Du har helt ret - du kan sagtens bære den røde farve ;)

God påske.

http://www.xno3.blogspot.com/

Chrims crams said...

er der en gul kan øverst? :/?

Annette said...

Hvor ser den bare godt ud på dig :)

Louise said...

wauw, jeg syntes ellers denne kjole var så.. mærkelig og bare slet ikke flot, da jeg så den først, men hvor ser den smuk ud på dig!
- Lou.
www.highstreetstyles.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ Glamour Bbey
Thank you!!

@ lineandree
Ej, hvor du sød! Mange tak! Jeg er også rigtig glad for den... den er lige mig!

@ No.3
Ihh mange tak! Og god påske til dig også :)

@ Chrims crams

Nej, det er der ikke. Tror det er lyset i billedet der skaber den. Kjolen er helt rød :)

@ Annette
Mange, mange tak!

@ Louise
Mange tak - sikke et kompliment at få! :)