Apr 26, 2010

Knækbrød

Her til aften har jeg bagt knækbrød - og de er blevet rigtig lækre. Jeg har brugt en opskrift som jeg har fundet på Sofies blog. Jeg har kun ændret lidt i den: brugt knapt så meget hørfrø og istedet lidt flere solsikkekerner og græskarkerner - dem kan jeg nemlig extra godt lide ;) Tror jeg vil have et par stykker med i morgen på arbejde. Nu vil jeg se resten af Paradise og gå tidligt i seng, så jeg er frisk til i morgen.


I baked today and it turned out really tasty!

4 comments:

Anonymous said...

holder du fri fra dit studie for at arbejde, eller hvordan?

Camilla said...

Åhr, jeg bagte også de dér i lørdags. Mums, de var gode. Men mine blev lidt for salte? Kan i grunden være mig, der havde læst forkert eller noget. Men hurra for en enkel opskrift :) I øvrigt en misundelsesværdigt fin form, dine fik. Trods ihærdige forsøg blev ikke én så fint firkantet som den dér ;)

camillahenanger.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ Anonymous
Det er lidt en blanding. Sidste uge havde jeg 4 fridage, så der tog jeg ikke fri en eneste dag (jeg startede først tirsdag) og i denne uge har jeg 2 fridage, så jeg har misset 2 dages skole i alt.

@ Camilla
Jeg synes også mine var lidt salte, da de stadig var varme, men nu hvor de er kolde er de okay. Men jeg dropper måske også lidt af saltet næsten gang. Hehe jeg var bare heldig at mine blev så fine!

Fru. Møllemand said...

UUUUh lavede dem også idag af 2 gange, første plade blev SUPER god, men ved en fejl havde jeg kun brugt 1½ spiseske olie??? så i anden omgang kom jeg den rigtig mængde i.. men helt ærlig så kan jeg bedre li de første. såå tror mine i fremtiden bliver med meget lidt olie :D:D

Kit