May 24, 2010

H&M FW10

Photobucket

Jeg har ikke tænkt mig, at vise jer en masse billeder fra den kommende efterårs/vinter kollektion fra H&M - af den simple grund, at jeg hader vinter og ville ønske det var forår og sommer året rundt. Derfor er jeg også altid mest interesseret i tøjet til de varme måneder. Og jeg gider hovedet heller ikke tænke på vinter midt i maj - vi har jo hele sommeren foran os! (thank god!). Desuden kommer i nok til at se de billeder tusinde gange inden de tingene når butikkerne. Dog vil jeg lige sætte fokus på den her kjole. Den er godt nok fin og jeg ville egentlig ønske, at den kom nu her, så man kunne bruge den i løbet af sommeren tilsat lange brune stænger. Er lidt i tvivl om hvad mønsteret er - er det blonde? Nogen der har set et bedre billede af kjolen?


I hate fall and winter so I'm not gonna show you a lot of the winter collections already (I're probably gonna see them a 1000 times before the items hit the shops anyway). But I do like this dress from the upcoming FW10 collection from H&M. Is it lace in the middle?

5 comments:

Natalie said...

Har du et link til os, der gerne vil se nogle flere billeder?

Linee said...

Her er et bedre billede af kjolen. Du kan zoome og se detaljerne helt tæt på. Og ja, det er blonde... ;)

Kh Linee

Anonymous said...

Ja det er lidt deprimerende at man allerede skal glo på vinter kollektioner, når sommeren ikke engang har været her endnu! :) Men rigtig fin kjole, jeg glæder mig til at se prisniveauet på deres Fall/winter kollektion.

Linee said...

Du fik vist aldrig mit link: http://farm5.static.flickr.com/4038/4568401083_50ca72b4c4_o.jpg

Kjolen er forresten allerede at finde i H&M Trend - det er så underligt, at deres FW kollektion allerede begynder at komme i maj...

Anonymous said...

Den er allerede i butikkerne nu! Jeg så den i dag i H&M på Amagertorv. Den koster 299 :)