May 4, 2010

Kender i det...

... Kender i det, at man tager i Netto for at købe et par småting og kommer istedet hjem med alt muligt gøjl? Ej, men jeg er så nem at lokke. Mai-tai på dåse.... really, Jeanett? Really? Det KUNNE du bare ikke leve uden? Og for ikke at gøre det mere fjollet, så glemte jeg at købe en af de ting jeg tog derover for - nemlig cola. Dumt. Jeg havde også lovet mig selv, at jeg ikke skulle købe noget på arbejdet idag, men det er altså svært, når man hele dagen er omgivet af tøj, smykker osv. Så der røg lige et par svale-øreringe og et ringe-sæt med hjem. UPS. (Og de der Tempt Cider kan iøvrigt godt anbefales - de er nok nogle af de bedste cidere jeg har prøvet indtil videre. Især den lyserøde!).


You know when you go out to buy some few things you need and instead you end up buying all sorts of weird things you never knew you needed in your life? Like Mai-tai on can.

6 comments:

Anne said...

Ja det kender jeg alt for godt! Netto er min nærbutik og der jeg handle oftest og de har altså alt for mange ting man lige synes man bør have... køber altid mere end planlagt!

Og med hensyn til det, at arbejde i en tøjbutik kan jeg kun give dig ret.. DET ER FARLIGT ;)

Pernille said...

Ja - jeg har lige haft sådan en tur for en halv time siden. Hvorfor kom jeg lige pludselig hjem med en masse ting, som jeg ikke manglede, og faktisk havde noget af i forvejen? :)
Men sådan er det jo også med H&M nogen gange - der er altid noget, man bare ikke kan leve uden, selvom man egentlig bare skulle købe gamacher...
Aiiij altså!

www.charmement.blogspot.com

Anonymous said...

kender det så godt. Forleden købte jeg også en mai-tai... og den kan IKKE anbefales. Føj!

Bückstabü said...

Hah, lavede samme nummer i dag. Gik i Netto og blev overfaldet af deres spotvarer. Fandme ikke fair...

Jeg er helt tosset med etiketterne på de der Tempt Cidere. Måtte smage dem bare fordi de så så fine ud... og ja! De smager fremragende!

Katrine said...

Jeg er for første gang nogensinde - tror jeg - kommet derfra kun med den pose gulerødder, jeg tog afsted efter! Sikke en bedrift :D

Jannika said...

Hahah! Hvor er det sjovt! Jeg hoppede i samme fælde, og vi har købt præcis de samme (våde) sager! :-D