Jun 5, 2010

Bourjois - Healthy Mix

Åhhh jeg er kommet hjem for en time siden fra arbejde. Der har været Open by Night her i Odense i dag, så det har været en lidt længere dag end det plejer. Jeg nåede i min pause lige, at købe mig en ny foundation. Jeg har nemlig lige brugt det sidste af den anden jeg havde. Jeg havde før en fra Max Factor (Second Skin) som jeg har været stærkt utilfreds med (i kan evt se hvad jeg har at sige om den her). Jeg prøver derfor nu en ny en og jeg endte med at købe denne "Healthy Mix foundation" fra Bourjois Paris. Jeg kender godt mærket i forvejen, da min blush og en del af mine øjenskygger er derfra, men jeg har endnu ikke prøvet deres foundation. Det gør jeg nu!
Jeg ved iøvrigtig godt, at jeg er lidt bagud med at svare på kommentarer. Jeg skal nok prøve at catche up her i løbet af weekenden, hvor jeg har fri.


I've just used the last of my old foundation so it's time for a new. The last one I had was from Max Factor and I weren't too happy with it so this time I'm trying a new foundation: "Healty Mix" from Bourjois Paris.

No comments: