Jun 4, 2010

SATC 2... again

Sorry for lige at forsvinde i 24 timer. Har arbejdet end del og igår brugte jeg hele dagen ved grænsen omkring Tyskland. Besøgte Hr. Kærestes farfar og samtidigt fik jeg lige handlet ind til den tøse-fødselsdag jeg holder på lørdag. Pigerne skal jo helst ikke gå tørstige herfra! I dag har jeg været på arbejde efterfulgt af en hyggeligt middag hos Tina, hvorefter vi skulle til premieren på Sex and the City 2. Jo, jeg har godt nok allerede set den, men jeg havde jo allerede lavet denne aftale med Tina og Mette inden jeg fik billetterne til forpremieren. Hertil aften gav BioCity cosmopolitans og goodiebags - nice! Selve filmen er dog intet at råbe hurra for. Plottet er så tyndt som det overhovedet kan blive (jo, det kan godt blive tyndere end i 1'eren) tilgengæld er 2'eren lidt mere humoristisk. Jeg er dog stadig skuffet. Synes faktisk den er halv-dårlig. Mht Aidan/Mr. Big, så vil jeg intet afsløre. Jeg kan dog godt fortælle, at alle os 3 piger på billedet er på Team Aidan. Vi synes ikke Big fortjener Carrie, da han har fucket up for meget. Vores perfect guy for Carrie er Aidan - The Good guy!


Sorry for disappearing for 24 hours, but I've been so busy! I went to see Sex and the City 2 again tonight. The movie is pretty disappoiting - there's not really a story in it?!

7 comments:

onslowcrescent said...

Jeg er helt klart også på Team Aidan og har været det siden han først var med i serien :)

xoxo
onslowcrescent

Tigeren aka Chau said...

Jeg var også selv inde og se den i går og den var skuffende, men ikke desto mindre var det dejligt at se mine "filmveninder"

Jeg har forresten linket til dig, men synes ikke at se mit link? :-)

/C
http://thetigerakachau.blogspot.com/

Fashion Affairs said...

NEJ NEJ NEJ! Jeg er helt uenig - filmen er skide god! Men hver sin smag ;)

Ida said...

Hvordan var SATC2? Jeg glæder mig enormt til, at se den Søndag :)

Anonymous said...

Hende i midten er virkelig enormt køn! :)

Miss Jeanett said...

@ Tigeren
Jeg er lidt bagud - I know! Det bliver fixet i løbet af weekenden, promiss!

@ Ida
Hehe det står da i indlægget hvad jeg synes?

@ Anonymous
Ja, du har ret. Hende Tina er en babe ;)

Tigeren aka Chau said...

oki doki :-)

/Chau