Jun 15, 2010

I like LouLou

Det er ingen hemmelighed, at jeg generelt synes, at Acne er alt for hypet og at designet på ingen måder er deres crazy priser værd. Men jeg har fundet en enkelt ting derfra som jeg faktisk godt ville give den fulde pris for, hvis jeg havde pengene lige nu. Denne fantastiske halvmørke pink kjole er virkelig smuk! Forestil jer den lige til en fest hen sidst på sommeren, hvor man har dejlige brune stænger og så tilsat et par killer heels (de der sko modellen har på er ikke for heldige). Nøj, det kunne være lækkert! Som sagt betalte jeg gerne de 1295 kroner som den koster, hvis jeg havde dem lige nu. Det ville også være en kjole man sagtens kunne bruge de næste 5 år, da designet er lidt tidsløst. Nogen der har 1300 kroner i overskud til en fattig blogger? Kjolen kan købes her.
Nu vil jeg smutte ud og hjælpe min mor med at shoppe noget sommertøj og bagefter skal jeg på arbejde. Vi blogges ved senere!


Normally I think Acne is way overpriced and overhyped. But this dress is so pretty and I would actually buy it if I had the 1300 danish kroner that it costs.

7 comments:

Signe said...

Jeg var også helt vild med den indtil jeg så den i "virkeligheden", jeg blev godt nok lidt skuffet over kvaliteten når man tænker på at den koster 1300 :/

Camilla said...

åååh den er simpelthen også så smuk! og jeg er ikke i tvivl om at den vil klæde dig rigtig godt :)

Pernille said...

Den farve tager pusten fra mig! Hvor er den dog smuk <3

Malou said...

Hej Jeanett
Jeg har spurgt om dette før, men du publicerede ikke min kommentar. Jeg ved, det er ude af context, men vil sådan set bare høre, hvad der blev af dit nye domæne? Spørger kun, fordi jeg er interesseret :o)
Tak for bloggen btw,
Hilsen Malou

Simone said...

Hvor er det virkelig en lækker farve!

Natasha said...

Jeg har fået en sjov idé, en slags konkurrence/forsøg, som jeg tror du kunne være interesseret i at være med i :-)

tjek indlægget ud på min blog: http://inmyshoes1.blogspot.com/2010/06/jeg-har-faet-en-ide.html

Send evt budskabet videre. :-) Det bliver sjovt.

Miss Jeanett said...

@ Signe
Uh godt at høre! Så kan jeg nok godt slå den ud af hovedet. 1300 kroner er også meget for en kjole.

@ Camilla
Ihh hvor er du sød! Mange tak :)

@ Pernille + Simone
Det var netop også farven jeg faldt for :)

@ Natasha
Det kigger jeg lige på!