Jun 1, 2010

il gusto season has begun!

Hr. Kærestes dag har stået på bachelor-forsvar som endte med et 10-tal - han er så dygtig! Han fejrede det med at sidde og spille spil og drikke øl med vennerne i Eventyrhaven, hvorimod jeg har været på arbejde hele dagen. Vi mødtes da jeg fik fri og gik ud og spiste bøffer - efterfulgt af is på il gusto. Det er seriøst det BEDSTE is man kan få i Odense. Italiensk is når det er bedst - selvfølgelig lavet af en ægte italiener! Jeg vil endda gå så langt at sige, at det nok er det bedste is jeg har fået indenfor landets grænser. Det er bare SÅ godt! (Fuck ParadIS - det er SÅ hypet og den her i Odense er elendig). Jeg fik idag nogle af mine favoritter: chokolade, pistacie og after eight.
Og hej hej til jer to der sidder over ved Den Smagløse - i kom lige med på bloggen!


Today I got the best icecream in Denmark at this italian place in Odense called il gusto. It's the best icecream I've had in Denmark.

5 comments:

Claudia said...

Orh Yum! Kunne ikke være mere enig. Lyder som en perfekt sommerdag i Odense, når det er bedst!

Miss Jeanett said...

@ Claudia
Ja, det var også skønt at få startet is-sæsonen!

Katrine said...

Jeg ville ha' fanget dig nede i GT i går, men det var lige inden lukketid og du havde travlt ved kassen :) Sender dig lige en mail senere i dag, for jeg kunne godt bruge dit råd/en blogger-til-blogger snak ;)

Ann-Sophie said...

Meget sandt! Og Tortilla Flats er også utrolig hyggeligt.

Har du været på Themsen i Overgade endnu? Det er klart mit nye yndlingssted i byen. Meget intim stemning, ejeren lyder præcis som Price-brødrene og de lækreste råvarer. Deres varmrøgede laks med wasabicreme er nok noget nær den bedste laks jeg har fået.
Og det bedste? Det er ret billigt!

Anonymous said...

Hej hej - kom lige forbi din blog! Endelig en Odenseaner :)

Il Gusto er isEN! Jeg kunne virkelig leve af den. Siden den åbnede har jeg forsøgt at være derinde så ofte som muligt, gerne en gang eller mere om ugen! LOVE.

Super blog i øvrigt!