Jun 20, 2010

Om 29 dage...

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

... er jeg tilbage på denne fantastiske ø! Jeg sidder og drømmer mig tilbage ved at kigge billederne fra sidste år igennem. Jeg skal afsted med 10 venner i 15 dage og det bliver SÅ godt. Der er ikke lagt op til drukferie, hvor vi ligger i sprit om aftenen og på stranden om dagen. Der er tilgengæld lagt op til hygge, sol, sjov, forkælelse, afslapning og eventyr - fordi vi skal helt sikkert også ud og se nogle ting! Og så vil jeg selvfølgelig ikke afvise en enkelt festlig aften eller 3. Hotellets bartender Kostas laver nemlig de bedste long island iceteas jeg nogen sinde har fået! Og hvis ingen skulle ha' gættet det endnu, så er øen jeg fabler sådan om Cypern. Fantastisk sted - de smukkeste strande i Europa, uden tvivl. Jeg ser ihvert fald frem til 40 graders varme og godt selskab... kun 29 dage endnu! Hvor skal i hen på ferie i år?


Only 29 days left and then I'm back on this wonderful island called Cyprus. Beautiful beaches, great food and lovely weather. I can't wait - I wanna go NOW! Where are you going this summer?

15 comments:

Bailey said...

Wow der ser lækkert ud!
Jeg smutter næsten 3 uger til Kroatien - billigt land, hvide sandstramme, lækkert blåt hav, delfiner, vandfald.. Årh jeg glæder mig! Kun 26 dage tilbage!!!! :D

MiaMaria said...

Ej hvor lækkert. Jeg er helt klart også fan af de lange ferier, så man virkelig når at mærke man er væk.
Jeg har også været i Cypern i Agia Napa på det lækreste 5 stjernede hotel, heldigvis ikke på egen regning for Cypern er ikke ligefrem et billigt sted at feriere!

I år skal jeg til Frankrig og sejle på de franske floder + i Disneyland 4 dage og i Paris fra 2-16. juli.

Og så til Fuengirola på sydkysten i Spanien fra 4. - 19. august, og jeg glæder mig helt ustyrligt! :)

rijaH said...

Desværre ingen steder, har ikke penge til det og jo længere ferie jeg holder jo mindre penge får jeg ud. Så det er 2 uger derhjemme i den danske sommer.. håber den er kommet i slutningen af juli i hvert fald. Kæresten derimod skal afsted med gutterne på en afbudsrejse... luckylucky :)

Jeg elsker også Cypern, jeg var der sidst da jeg var omkring de 12 år men det var virkelig bare skønt, så kan absolut godt forstå du glæder dig :)

Tanja said...

Jeg glæder mig til jeg skal en uge til New York! Det bliver så skønt:)

Men ferie lyder godt nok heller ikke dårlig. Det er lang tid siden jeg har været på en rigtig solferie.

Rigtig god ferie når du kommer dertil:)

C.H.R.I.M.S. C.R.A.M.S. said...

åh jeg misunder jer! sidst jeg var på udenlands-ferie var i 2006 :(

i år skal jeg arbejde på roskilde festival så det er lidt ferie agtigt:D

Cecilia said...

Åh lækkert lækkert... jeg overvejer om vi skal tage et smut til Cypern næste år, også gøre det tidligt på sæsonen af hensyn til knægten!

Men jeg drager jo selv itl Vegas om 9 dage og skal være væk i 10 :D (kun manden og jeg).. og til slut august tager vi en uge til Rhodos (hele den lille familie + et vennepar og deres datter).. så jeg klager bestemt ikke :-P

EMMAB said...

Super fin blog du har! Helt sikkert fast læser frem over!

Tjek gerne: oejeblikket.blogspot.com, hvis du lyster?!

//EmmaB

Chris said...

Jeg skulle have ligget på et stort krydstogt skib i middelhavet lige nu, desværre kom der en eksamen i vejen (hvorfor er det de rykker rundt på dem?!) så istedet er min familie afsted ud mig, suuuuurt xD

Tilgengæld skal jeg til London i August, kan ikk helt sammenlignes men er jo bedre end nada :p

Cypern lyder lækkert, har aldrig været der, men flot ser det ud :)

wemaketherules.wordpress.com

Pixie said...

Wow Cyprus will be super hot in July ! When I was there it was a July and the roads were melting it was so hot.

Anonymous said...

hvor er billederne fra? Evt. det nederste og det øverste. Skal selv til Cypern om små to uger..

Miss Jeanett said...

@ Bailey
Det lyder godt nok også lækkert! Har aldrig selv været i Kroatien, men når det nok en dag ;) God tur!!

@ MiaMaria
Orv du har da godt nok også nogle lækre sommerferie-planer. Men synes du Cypern er så dyrt? Jeg synes det var meget normalt, da jeg var dernede sidste år.

@ rijaH
Ihhh hvor øv - men det kan være du kommer afsted næste år! :)

@ Tanja
Mange tak - og i lige måde! NY gad jeg også godt.

@ Cecilia
Hvis i gør det tidligt/midt maj, så er der "kun" en 25-28 grader dernede, så mon ikke han ville kunne klare det? Så er han jo også lidt ældre. Kan ihvert fald VARMT anbefale Cypern! Og Vegas og Rhodos lyder bestemt heller ikke dårligt ;)

@ EMMAB
Ihhh mange tak!! Og jeg skal nok lige kigge forbi :)

@ Chris
Nej, hvor surt! Kunne i ikke ha' bestilt afrejse til efter 1. juli, så du havde været helt sikker på at der ingen eksamener var?
Men London er altså heller ikke dårligt! Elsker den by!

@ Pixie
I know! We were there last year in the end of july. It was SO hot, but we loved it!

@ Anonymous
Rigtig god tur - du kan godt glæde dig! Du får da bare lige her, hvor alle billederne er fra: 1) Konnos Beach (tæt på byen Aiga Napa) 2) Cape Greco - på vej hen til nogle vandgrotter. Vi skulle bare lige parkere bilen her og vi ville ha' et billede, da vi synes det lignede at vi stod i en ørken (men vi står faktisk lige ved vandet). 3) Ved gamle ruiner i Kourion 4) I hovedstaden Nicosia - her på den tyrkiske side. 5) Havnen i Aiga Napa ved solnedgang.
Håber det hjalp? Ellers spørger du igen!

Miss Jeanett said...

@ C.H.R.I.M.S. C.R.A.M.S.
Hov, jeg overså lige din kommentar. Ja, Roskilde er da også ferie! Men wow, det er lang tid siden du har været på udlandsrejse. Det ville jeg ikke kunne...

Anonymous said...

tak for forklaringerne omkring billederne. Har du nogle steder/ting man bare SKAL se når man skal til Cypern..

Jeg overdriver ikke når jeg siger at jeg følger med i over 25 blogs og alle tjekker jeg næsten hver dag. Din er helt klart den bedste af dem alle :) synes jeg du burde vide, da det vel er rart at vide at folk faktisk nyder at læse det du bruger tid på :)

Miss Jeanett said...

@ Anonymous
Det var da så lidt! Og tusind, tusind tak for de søde ord - de betyder virkelig meget! Så mange, MANGE tak! :)

Hvor skal i bo henne på Cypern? Hvis i har bil (eller hvis i bor tæt på), så ville jeg HELT klart tage til Kourion og se de flotte ruiner - hvis man altså er til den slags. Og så synes jeg helt klart man skal nå og tage en tur til Nissi Beach. Den er flot! Dog er der mange mennesker.

Anonymous said...

Vi skal bo i det der hedder Fig tree bay.. Vi lejer ikke bil, men vi skal vist meget rundt omkring. Mange tusind tak for hjælpen, jeg er så spændt. 6 days to go!!!