Jul 7, 2010

Fernando Torres

PhotobucketPhotobucket

VM synger på sidste vers og idag blev der spillet den sidste semifinale som var mellem Spanien og Tyskland. Jeg holdte med Spanien fordi jeg synes de spiller flot og underholdende fodbold, men også pga ham der spiller med nr. 9 - Fernando Torres. Eller "El Niño" som de kalder ham i Spanien. Han er altså ret nice! (Jeg håber ikke, at Hr. Kæreste læser det her indlæg - så vil han da bare hade Spanien endnu mere end han gør efter i dag. Han holdte nemlig med Tyskland). VM-finalen mellem Spanien og Holland spilles på søndag - og der holder jeg igen med Spanien (selvom jeg har ret mange venner der enten er hele eller halve hollændere... håber ikke de læser det her indlæg... det er efterhånden en del der ikke må læse det her indlæg?).
Iøvrigt har i nok lagt mærke til, at jeg ikke sender lige så mange indlæg ud pt som jeg plejer. Det er der flere grunde til bla. at jeg har arbejdet end del og da det var så varmt i sidste uge, da havde jeg (indrømmet) mere lyst til at nyde vejret end at blogge. Og så var der den der visdomstand der drillede plus jeg prøver at få ordnet en masse praktiske ting inden vi rejser om 12 dage. Desuden kan jeg huske fra sidste sommer, hvor dødt der alligevel er i blogland - mange af jer er ude og rejser anyway. Men jeg har altså ikke glemt jer der er tilbage - jeg ville bare lige sige hvorfor jeg måske blogger lidt mindre end jeg plejer.


I'm glad that Spain won the match against Germany today - that means that I'll get the chance to see no. 9 - Mr. Fernando Torres in action on sunday when Spain play in the final against Holland. He's so cute!

4 comments:

Glamour Bbey. said...

Espanaaaaaaaaaaaaaa! Mi vida!

Malene said...

Han er fantastisk. Både som mand og som spiller.
Men dine billeder viser det nu ikke helt. Der må kunne findes bedre. Men måske det er snedigt i tilfælde af at kæresten læser med ;-)

Malsen said...

Torres er super dygtigt (Læs: lækker) så her har du en der gerne klapper med i koret der siger "Kom så Spanien!" på søndag :)
Håber han får lidt mere spilletid end han gjorde i dag....

Miss Jeanett said...

Hehe ja, han skal jo helst ikke fremstilles FOR lækker i tilfælde af at Hr. Kæreste lige sneg sig ind på bloggen. Men nice, det er han!

Og ærgeligt, at det ikke lige var ham der afgjorde finalen. Men Spanien vandt, så i sidste ende er det jo det der betyder noget!