Jul 6, 2010

Gossip Girl i Paris

Photobucket

Gossip Girl er en af de serier jeg stadig hænger ved (selvom jeg ikke synes den sidste sæson var så fantastisk). Derfor bliver jeg super nysgerrig, når jeg ser disse nye billeder taget i Paris, hvor de lige nu filmer til den kommende sæson. Sidste sæson sluttede jo (blandt andet) med at Blair og Serena tog til Paris for at holde sommerferie sammen. Allerede dengang håbede jeg, at de ville give os nogle afsnit, hvor vi får indblik i den ferie - og det ser det ud til at vi gør! Pigerne ser fantastiske ud som sædvantlig - jeg kan faktisk lide begge outfits her på øverste billede. Glæder i jer til den kommende sæson?
Nu vil jeg smutte hen og lave mad sammen med Hr. Kæreste - er mega sulten efter en omgang træning. Jeg efterlader jer med lidt flere billeder.


The Gossip Girl crew is filming for the new season in Paris, France these days. Both girls look amazing (as usual) and I actually like both their outfits. Are you looking forward to the new season?

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

4 comments:

Chaos said...

Jeg glæder mig helt vildt til den nye sæson.. Og som du selv siger, så var sidste sæson ikke så imponerende. Ser dog altid frem til at se deres outfits.

E:J said...

Jeg glæder mig som en sindsyg! Hvad sker der mon med chuck? Kommer Jenny tilbage? Osv osv.
-Julie

Anonymous said...

Deres outfits ser rigtig fede ud! :) jeg er specielt vild med Serenas'

Miss Jeanett said...

@ E:J
Jenny kommer nok ikke tilbage - så vidt jeg har forstået er hun blevet skrevet ud af serien. Folkene bag Gossip Girl siger dog, at hun måske kommer tilbage som "gæst" i et afsnit eller to. Men vist ikke som fast figur som før.
Og mht Chuck så ved jeg godt hvad der sker - men min mund er lukket ;)