Jul 5, 2010

Med til Cypern: Books

Photobucket

Glemte helt at vise jer disse to køb som jeg gjorde mig i sidste uge. Turen går til Cypern havde jeg egentlig ikke regnet med at købe i år, da jeg købte den sidste år. MEN jeg kan simpelthen ikke finde den fra sidste år - rimlig bittert. Og jeg købte den nye version, fordi jeg kunne huske at der stod noget om nogle bådture man kunne tage fra Agia Napa, hvor man så sejlede ned af kysten et par timer. Nu har jeg så bladret den nye version igennem 17 gange og der står intet om de bådture. Det er simpelthen ikke med i den nye udgave - dobbelt bittert. Nogen der ved noget om bådture med afgang fra Agia Napa? Bare helt almindelig bådture, hvor man får set lidt af kysten og med eventuelle bade-stop (men det er ikke et krav). Det skal bare ikke være en dissideret snorkletur, fordi det var vi sidste år og det gider jeg ikke igen (jeg har et ar på det ene knæ som kan vidne om hvorfor jeg ikke gider det igen). Men hvis i ved noget, så sig til! Muchos gracias!
Ken Follets Uendelige Verden er tænkt som ferielæsning - bla. på Cypern. Er dog gået igang. Turen går til Cypern kostede 140 kroner minus 20% og Uendelige Verden kostede 299 kroner.


I bought these two books last week and I'm gonna bring both of them with me to Cyprus. I bought the guide book about Cyprus because I remembered that there's was something about boattrips (not snorkling) from Agia Napa but I can't find it in there. Any of you know something about boattrips from Agia Napa, then let me know! Thanks!

2 comments:

AT said...

Du kan da bare låne Cypern-bogen på biblioteket - de har flere udgaver. Det tager 2 sek lige at kopierer siden med bådture, og sætte den ind i din nye rejse-bog :) vupti!

kat said...

god ide! og drop uendelige verden... find noget mere interrasant at tage med... den er absolut ikke tiden værd og det skal lige siges at jeg jo som du ved ellers er stor fan af jordens søjler, men den her er bare noget ged... sry!hvis du vil have middelalder så prøv en krimi af ariana franklin, hun er super vel researchet og de fænger udemærket;)