Jul 4, 2010

Ham der Hr. Kæreste...


... er da hverken dum at høre på eller se på. Ham har jeg vist været heldig med! Mht mig så går jeg stadig og ynker mig pga visdomstanden. Frygter virkelig at jeg bliver nødt til at bruge noget af ferie budget på at få den fjernet. Vil du ikke nok pleeeease falde til ro kære visdomstand? Bare indtil EFTER Cypern. Så skal jeg nok få fjernet dig der.

My Mr. Boyfriend is pretty smart and looks good in the clip. I've been pretty lucky getting my hands on him! I'm still walking around with a lot of pain... stupid tooth.

7 comments:

rijaH said...

Det har du da vist absolut ret i ;D fedt foreslag der :)

Joanna said...

Fornuftigt, fornuftigt. Ham ville jeg også være stolt over.

maiken said...

Ham kan du med garanti være stolt over :-)
Og det at han er socialdemokrat er kun godt (jeg er selv DSU medlem) ;-)

Bückstabü said...

Jeg har også bøvlet rigtigt meget med mine visdomstænder. Men da de var færdige med at vokse, holdt det op og de sad fint. Så det kan sagtens ske, at du slet ikke behøve få dem fjernet. Selvom det selvfølgelig er uudholdeligt at vente på, at de holde op med at skabe sig :(

Miss Jeanett said...

@ rijaH + Joanna
Mange tak!! Det er jeg skam også :)

@ maiken
Ihh dejligt at "møde" andre DSUere her på bloggen. Det er jo fornuftigt ;)

@ Bückstabü
Åhhh jeg håber virkelig, virkelig der sker det samme med mig. Jeg kan virkelig ikke overskue at skulle bruge en stor del af mit feriebudget på at få den fjernet. Men din kommentar har lige beroliget mig lidt, så mange tak! :)

Jazz said...

Haha, hvor sjovt en af mine venner i Odense var kæreste med Stina Willumsen - verden er sandelig lille ...

Mette said...

Hej Jeanett :)
Har selv døjet med samme visdoms-fænomen i knap seks måneder nu -ØV!! :( Håber du kommer igennem det uden en ruinerende tur til tandlægen. Har selv været så plaget af hævede gummer og smerter, at jeg seriøst har overvejet at investere i en bidering beregnet til babyer...
Held og lykke med den og go ferie