Jul 2, 2010

Summer sky

PhotobucketPhotobucket

Jeg startede min dag i dag ud med, at tage på arbejde i morges. Jeg havde sovet rigtig dårligt pga en ny visdomstand der driller - den kommer meget skævt ud og gør virkelig, virkelig ondt. Der gik ikke lang tid på arbejdet før jeg kunne mærke, at jeg ikke havde det fantastisk. Jeg var ukoncentret pga smerterne og svimmel pga de smertestillende piller jeg havde taget. Midt på eftermiddagen fik jeg lov til at smutte hjem og min meget søde chef kørte mig endda hjem. Jeg lagde mig bare direkte på min seng, hvor jeg skiftevis sov og så lidt serier. Hertil aften besluttede jeg mig dog for at prøve at spise min aftensmad udenfor - og det var her jeg snuppede disse billeder... af en meget flot dansk sommeraften-himmel. Ærgeligt at jeg ikke har haft mulighed for at nyde vejret idag. Men den visdomstand skal åbentbart være ond imod mig... øv. Håber i andre har nydt vejret og at i har haft en mindre smertefuld dag end mig!


I've had a pretty painfull day because I have a wisdom tooth that's breaking through these day - and maaannn, it hurts! So I went home from work today and slept most of the day even though the weather is so nice and hot in Denmark. I took these pictures tonight when I was (trying to) eat my dinner outside. Beautiful danish summer sky!

1 comment:

Ann-Sophie said...

Åh, din stakkel! Rigtig god bedring. Hvis den krasbørstige tand skal ud, så kan jeg anbefale Centrumtandlægerne, der ligger ved parkeringspladsen bag Brandts.
Min kæreste (der har tandlægeskræk) fik fjernet sin deroppe og han fik en meget skånsom behandling. Og så er de så søde og professionelle. Jeg slog på et tidspunkt min fortandsplast af - det lavede de gratis for mig, fordi de mente at det var deres fejl, at plasten ikke sad godt nok på første gang.