Jul 17, 2010

Spørg løs!


Jeg har lagt mærke til, at flere bloggere har taget formspringme i brug - og det er da også super smart! Så kan man samle alle de spørgsmål (og mine svar) i evt skulle ha' på et sted. Og i har alle mulighed for at læse det igennem. Derfor har jeg netop nu lige oprettet mig derinde med min egen profil her, hvor i kan stille et spørgsmål (eller flere) og så svarer jeg derinde under jeres spørgsmål. Så hvis i har noget i har lyst til at spørge om, så er i mere end velkomne! Det er det meste jeg svarer på, men måske kommer der noget hvor jeg forbeholder mig retten til også at holde noget privat. Og useriøse spørgsmål slettes selvfølgelig. Jeg glæder mig til at læse (og svare på) jeres spørgsmål! Gå ind her. Det er tilladt at stille spørgsmål både på dansk og engelsk.


I've made my self a formspring profile where you guys can ask me (almost anything you want). You can see it here and ask me questions. I'll be looking forward to reading and answering your questions! You can ask me questions in both danish and in english.

5 comments:

Anonymous said...

Hej Jeanett. Det er godt nok ikke noget spørgsmål, men vil lige gøre dig opmærksom på at man ikke kan se dine billeder til dine indlæg, hvis man bladrer tilbage i de ældre indlæg, hvilket jeg syntes er lidt ærgerligt :/

Tak for en god blog, og god tur til Cypern snart!

Miss Jeanett said...

@ Anonymous
Mange tak, men jeg har godt set det. Det er fordi jeg har opbrugt den plads jeg har på photobucket (billede-uploadings side) for denne måned, men jeg får ny plads på mandag d. 19, så så skulle i kunne se dem igen. Og i kan faktisk godt se dem stadig - i skal bare trykke på selve billedet.

Og mange tak - fedt at folk kan lide det man "lave"! Husk at kigge ind selvom jeg er på ferie - jeg regner stærkt med at blogge dernede fra :)

Miss Jeanett said...

* lave = laver

Freja Wewer Hjernøe said...

Super fin blog (: tag endelig et smut forbi min (:

Miss Jeanett said...

@ Freja
Mange tak! Det vil jeg da gøre :)