Jul 17, 2010

Crazy lørdag

Indtil videre har denne lørdag været lidt crazy for mig. Vågnede kl. 7.15 ved at min overbo løb ned af opgangen imens han råbte og skreg. Efterfølgende var der noget med en nøgen overbo, en smadret dør og så et besøg af politiet. Spændende lørdag morgen! Heldigvis var der stille på arbejdet, så jeg kom tidligt hjem. Om en times tid skal jeg på stadion med Hr. Kæreste og drengene - og vi skal selvfølgelig på VIP'en, så der er lidt gratis mad først. Lækkert! Når jeg kommer hjem skal det sidste pakkes før vi i morgen drager mod KBH og mandag mod Cypern.

Lige nu sidder jeg tilgengæld og arbejder på en bryllupsinvitation sammen med Hr. Kæreste - nej, vi skal ikke giftes (endnu), men det skal Maria og Mikkel som er her øverst på billedet. Mikkel overraskede os alle (inkl Maria), da han her for halvanden uge siden friede til hende. De har spurgt om jeg og Hr. Kæreste ville hjælpe med invitationen og det ville vi selvfølgelig. De er iøvrigt begge en del af Cypern-holdet, så vi har snakket om at en forlovelsesfest på Cypern vist er et must!


I've had a crazy start on this saturday. It started with my crazy nabour running outside naked, then ruinning a door and then the police came. Fuck up morning. Right now I'm working on wedding invitations together with Mr. Boyfriend. No, we're not getting married (yet), but Maria and Mikkel (who's in the picture) are! They're both coming with us to Cyprus too so I think an engagementparty in Cyprus is in order!

2 comments:

Lise Emilia Nissen said...

Det lyder lidt crazy med ham overboen :) håber han er faldet lidt til ro igen!

Det er simpelthen så dejligt for Mikkel og Maria!
Iøvrigt god tur til jer alle sammen:)


- Lise
http://www.liseemilia.blogspot.com/

Miss Jeanett said...

@ Lise

Ja, han er vist taget ud til sine forældre, så her er stille og roligt nu.
Super skønt for dem! Jeg glæder mig også vildt til brylluppet!!

Og mange tak - jeg blogger helt sikkert dernede fra :)