Aug 13, 2010

1000!!!!!

Dette er mit indlæg nr. 1000 - hvor crazy er det lige?! 1000 indlæg... det havde jeg slet ikke forestillet mig, at jeg ville nå, da jeg for snart 2 år siden startede denne blog. Men hvor er det fedt. Og mange, mange tak til alle jer der læser med! Uden jer ville bloggen slet ikke være det sammen, så STORT tak! Og især tak til jer faste læsere - dejligt at vide, at flere af jer kommer igen og igen. Hernede kan i følge bloggen på forskellige socialemedier:

Follow The life of Miss Jeanett

TWITTER

The Life of Miss Jeanett

Promote Your Page Too

This is my entry no. 1000 on this blog. Wow, 1000 entries! That's crazy! But it probably wouldn't have happened if it wasn't for you guys. Thanks for reading my blog! You can follow me on one (or more) medias above like bloglovin' and facebook.

2 comments:

Simone said...

Tillykke! Hvor er det godt gået! Men dejligt med så mange indlæg - fra hvis ikke Danmarks bedste modeblog, så en af dem. Din blog er virkelig god og inspirerende. Og så er det hele jo skrevet af en Fynbo - kunne det blive bedre? (:
Håber i hvert fald du fortsætter det gode arbejde længe endnu (:

Miss Jeanett said...

@ Simone
Åhhh Simone, hvor er du sød. Mange, mange TAK!! Det glæder mig at i kan lide det jeg laver, så tusind tak! Og tak fordi du læser med :)