Aug 9, 2010

Homesick

Jeg vågnede op med en ubehagelig følelse her til morgen. Jeg havde hjemve - til mit "andet" hjem, Cypern. Det var virkelig en underlig følelse af hjemve. Jeg nåede nemlig virkelig, at føle mig "hjemme" denne gang. Både fordi vi havde været der før, fordi vi var der i over 2 uger og fordi vores værelser egentlig var mere lejligheder med køkken osv end de var hotelværelser. Jeg savner vores "hverdag" dernede, menneskene og personalet på hotellet+samsteder. Jeg savner også den der carefree tilværelse, hvor vores største bekymringer var at beslutte, hvilken restaurant vi skulle spise på om aftenen. Billedet her nederst taler også for sig selv. Der er vist ingen tvivl om, at det der smil er et "Jeg-har-det-ret-godt-og-nyder-virkelig-livet"-smil. *suk* Tag mig tilbage!


I woke up this morning feeling homesick. Not homesick for my hometown, but for Cyprus. I really miss it a lot and this time I started to feel at "home" at the hotel appartments. And look at that smile! There's no doubt that that's a "I'm very happy"-smile.

4 comments:

kat said...

pjat med dig! du ville savne mig aaaaalt for meget hvis du boede der;)

Miss Jeanett said...

@ kat
Det ville jeg helst sikkert komme til ;) Meget endda! Men ville egentlig heller ikke flytte derned. Ville mere bare gerne blive i lidt længere tid. En måned fx.

Beam said...

Superlækkert billede. :o) Og mon ikke det også bliver "hverdag", hvis man bor sådan et sted med lækker udsigt, god mad etc.?

kat said...

kan jeg godt forstå... har vi faktsik også snakket om at gøre engang, altså leje et hus/lejlighed et sted vi godt kan lide og så være der en måneds tid:) der er faktsik et par af dreas venner der lige har booket værelse på vores hotel i rom i en hel månede, er SÅ misundelig!!