Aug 5, 2010

Primark floral flats

Photobucket

Jeg mangler virkelig flere sko som jeg kan gå i på arbejdet. Heels er et no go, da det ville slå selv den mest garvede heels-fashionistas' fødder ihjel efter sådan en dag. Derfor har jeg KUN flade sko på, når jeg er på arbejde. Og når det kommer til flats, så er der et mærke der bare er mit ynglings over dem alle: Primark. De er altid meget billig og de er perfekt til min lange, men meget slanke fod. De er som lavet til mine fødder! Derfor snuppede jeg for et par timer siden dette par på Ebay UK. Synes printet er super cute og så kom jeg kun af med 90 kroner inkl porto fra England (ved godt de koster mindre i butikkerne i UK, men man har desværre ikke andre muligheder, når man bor i DK og ikke UK).


When it comes to flats then I have one favorite brand that fits me perfectly: Primark! I just bought this pair an hour ago on Ebay UK. Love the floral print! I wish we had Primark in Denmark so I could buy even more of all their flats.

7 comments:

Miss Molly said...

i dont care what anyone says but Primark is fabulous and i am proud owner of LOT of their items!

those pumps are gorg

xoxo
www.missmollyfashions.blogspot.com

Anonymous said...

Det lyder som nogen jeg burde prøve. Har altid så svært ved at finde sko netop fordi mine fødder er lange men smalle.. Hvordan er deres størrelser? og hvordan er de i størrelsen?

Miss Jeanett said...

@ Miss Molly
Yeah, me too! I love Primark!

@ Anonymous
Deres størrelser er UK størrelser. Dvs. UK7 = str. 40. Jeg synes de er meget normale i størrelsen. Jeg bruger UK 7 i deres flats.

Signe said...

Hvor er de fine, elsker også Primark flats :)

[Spitzenklasse] said...

Lange og smalle fødder har jeg også - og passer også deres flats perfekt. Jeg ville dog ønske, at de ville lave dem i ægte skind, som de gør med noget af deres fodtøj.

Men stofsko til 2-3 £ er nu også et hit!

Marie Joost said...

Hej jeg har tagget dig i en blogleg jeg håber du gider være med:)

http://mariejoost.blogspot.com/2010/08/blogleg.html

Veronika said...

I have the same wish for Primark to be in Slovakia or at least in Austria! I just love Primark!!! You can find there many fab things for such a ridiculous prices!!!! Aaaw, how much I miss my shopping sprees there back in UK :)

Veronika