Sep 21, 2010

Aftensmad med Tina

Photobucket

Lige nu sidder jeg og hygger med min veninde Tina. Dejligt at se hende igen! Det er lidt længe siden både pga flytning, sygdom og så har Tina haft travlt også *blink blink*. Men fantastisk at få catchet up og jeg ser hende heldigvis allerede igen på lørdag, hvor vi begge skal til det samme bryllup. Til aftensmad i dag bestilte vi mad fra Chinos. Hun fik deres klassiske burger og jeg fik en fyldt bagt kartoffel med BBQ kyllinge stykker. Super lækkert! Det er altså et godt sted det der Cafe Chino.

Jeg har det iøvrigt en del bedre, så jeg håber jeg er frisk nok til at smutte i skole i morgen.


I'm spending the night with my friend Tina and we ordered food from Chinos. I had a baked patatoe with pieces of BBQ chicken. It was good!

1 comment:

Anonymous said...

Det er sjovt som hygge og mad hører sammen. Det går lige som op i en højere enhed, og der bliver skabt en afslappet og positiv stemning omkring bordet.
Sidste weekend havde jeg fået lokket min mand med på et spændende weekendophold i Frankrig, under den forudsætning at vi også skulle se på lidt kultur, samt at han kunne få et velsmagende steak.

Kulturen fandt vi i den imponerende by Metz, også kaldet "Lysets by".
På slottet Château Hattonchâtel, hvor vi boede, fik vi en yderst romantisk middag for 2 foran den knitrende pejs. Desuden havde vi privat tjener under måltidet og til kaffen og cognac bagefter.
Det Franske cuisine er helt specielt, så jeg tror at min mand er klar til et nyt og romantisk weekendophold igen.