Sep 21, 2010

Mad Men fashion

Photobucket

Jeg er lige som Emily blevet total hooked på serien Mad Men. Serien foregår i New York i 1960erne, hvor man følger Don Draper som arbejder i et stort reklamefirma og på privatfronten er han gift med den søde, blonde Betty Draper som han har to børn med. Man følger også Don's mandelige kollegaer samt alle de søde sekretærer som mændene har svært ved at holde fingerne fra (også selvom de har koner derhjemme). Der er masser af god drama og samtidigt er moden i serien skøn. Det er måske knapt så nemt at kopiere hele looks fra serien, men man kan sagtens lade sig inspirere af små taljer, store skørter, fint hår og generel meget feminin fashion.

Jeg vil smutte tilbage til serien - og snuppe endnu et afsnit. Perfekt underholdning, når jeg stadig ligger syg herhjemme. Ville dog gerne snart være rask. Jeg efterlader jer med lidt billeder.


I'm totally hooked on the TV-show Mad Men - especially the wonderful 60s fashion. It's so girly and perfect - I love it! Here's some pictures to illustrate the beautiful looks of the show.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

3 comments:

Pernille said...

Jeg kender ikke serien, men ud fra de her billeder kan jeg sagtens se dig i noget ala den stil. :) Synes det dufter meget af Miss Jeanett :)

Måske jeg skulle se om jeg kan finde et par afsnit og se om det er noget for mig.

Miss Jeanett said...

@ Pernille
Hehe, det har du måske ret i. Det er ikke så langt fra min stil.
Og jeg kan helt sikkert anbefale serien! Den er super god.

dew_girl said...

very elegant!! nice and classic!! wow