Sep 29, 2010

ASOS 20% code

Photobucket

Man har altså lov til at være heldig en gang imellem. Og det er hvad jeg er - heldig! Jeg fablede jo netop om nogle ting på Asos som jeg gerne vil ha' og vupti - så dukkede der en 20% rabatkode om. Nice. Koden er ASOSSIRENE og den trækker som sagt 20% fra. I må dog være en lille smule tålmodige, fordi den gælder først fra i morgen d. 30. september. Tilgengæld gælder den helt til d. 14. oktober. Jeg sidder og overvejer om denne kjole med knude måske også skulle med i ordren. Det ville være en fin hverdags kjole!


There's a new discount code for Asos. It's a collaboration between Asos and a danish magazine called Sirene. Enter ASOSSIRENE at the check-out and get 20% off. It's valid from tomorrow September 30th 2010 and 'till October 14th. I thinking of buying this dress with the cute knot detail.

4 comments:

Astrid Mie Majgaard said...

NEJ hvor perfekt du siger det, skal nemlig lige så snart min løn tikker ind, på Asos.com og købe vinter jakke - IMORGEN!
Perfekt!

God aften

Astrid

Linette said...

Den tror jeg godtnok også jeg skal have brugt lidt, lækkert med lidt rabat! :) Vil forresten lige tipse dig om at jeg har set flere af de H&M "it kjoler" du skrev om tidligere. Det er godtnok i Berlin, men de var i mange butikker, også de små, så jeg tror ikke kun de kommer i KBH :) Jeg viser et billede af den sort/nude på i min blog, og den er virkelig lækker! Tror lidt vi har den samme kærlighed til kjoler, haha :)

- Linette

Simone said...

Jeg tror den ville være rigtig god til et hverdags outfit. Den ser nemlig dejlig enkel, men stadig fin ud (:

Miss Jeanett said...

Var så lidt piger :)

@ Linette
Tusind tak for tippet! Har lagt en kommentar på din blog ;)